Szivárgások szerint igazán izgalmas lesz a PUBG 11. évada, illetve azt követő nyári időszak. Több új játékmód, rengeteg új skin és történszál is jöhet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a jövőben egyre jobban kibontakozik a PUBG univerzum. Nem csak azért, mert a PUBG fejlesztőcsapatainak tulajdonosa, a Krafton több játékot is tervez, hanem azért is, mert úgy tűnik egyre több újdonságot hoznak be a már meglévő játékokba. Persze most még csak szivárgásokra hagyatkozhatunk, de úgy tűnik, hogy nagyon izgalmas lesz a PUBG 11. évada.

Több új játékmód és skin és pályaváltozás is érkezhet a következő évadban.

Nemrég valamelyes friss és biztosnak tűnő információt kaptunk arról, hogy a PUBG 11. évada valamikor áprilisban indul, és valamilyen módon történeti áttekintést is kapunk. Hogy pontosan milyen sztorielemre kell gondolni és milyen formában, azt egyelőre nem tudjuk, de egy igen konkrét PUBG Mobile leírás korábban erre utalt.

Közben az ismert és megbízható adatbányász, szivárogtató PlayerIGN is friss bejegyzéseket tett közzé, ami az új skinek mellett néhány igen érdekes játékmódot említ. A bejegyzés alapján a 11. eddig kitűnő évadnak tűnik, amiről sajnos nem lehet még tudni, hogy pontosan mikor indul. PlayerIGN szerint nem lesz Surviror Pass, lesz viszont pár nagy újítás. Első körben Karakin helyére visszajön Paramo, így újra élvezhetjük a vulkán pályát.

Ha minden igaz, bekerül a járművek közé a sürgősségi mentőkocsi, jön egy úgynevezett AI Royale mód, melyben 80 bot ellen kell megküzdeni. Itt tehát 20 játékos 80 bottal és persze egymással küzd Erangelen. Ez a játékmód később, valamikor júniusban jön.

A legérdekesebb viszont a POBG nevű játékmód, amit egyjátékos játékmódként nevez meg a szivárgás. A megjelent képek alapján ez valamilyen egyszerű arcade játékmódnak tűnik amit egy játéktermi gépen kell játszani. Valószínűleg egy kisebb kiegészítő szórakozás lesz. Ezt azonban csak egyedül lehet majd játszani.

Természetesen a bejegyzésben a friss skinekről is lehullt a lepel.

 

Reméljük, hogy hamarosan még többet tudhatunk meg a kiszivárgott játékmódokról és a 11. évad indulásáról.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×