Javában zajlanak a The Last of Us sorozat munkálatai, Neil Druckmann pedig bővebb infókkal csigázza a rajongókat.

Azt azért nem mondhatjuk, hogy a videojátékokat olyan nagyon bátran filmesítenék-sorozatosítanák meg, aminek egészen nyilvánvaló oka az, hogy egy teljesen más médium, teljesen más preferenciákkal. Emiatt szörnyen nehezen is lehet adaptálni, amit ha meg is próbálnak az esetek túlnyomó többségében erős közepes alá minőségnél nem tudnak jobbat kipréselni belőle.

Az utóbbi időkben viszont egészen komoly mennyiségű játékadaptációt jelentettek be, aminek egyik legnagyobb várományosa az HBO gondozásában készülő The Last of Us sorozat. A produkció körül nem olyan nagyon rég kezdtek felpörögni az események, be is jelentették a két főszereplőt is: Joelt Pedro Pascal, Elliet pedig Bella Ramsey alakítja majd.

És már azt is tudjuk miről fog szólni

The Last of Us casting : Pedro Pascal (Joel) et Bella Ramsey (Ellie) - KultureGeek

Pedro Pascal – Joel & Bella Ramsey – Ellie

Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke és a játékainak kreatív direktora, illetve az élőszereplős sorozat írója és producere az amerikai IGN-nek elárulta, hogy nagy vonalakban miről fog szólni, és mire számíthatunk majd a nézése közben.

A The Last of Us sorozat 1. évada a játék első része körül bonyolódik majd.

A rendkívüli alkotó kifejezetten kiemelte, hogy mivel teljesen más médiumokról van szó, így a sorozat írásakor is más aspektusokra kellett helyezni a hangsúlyt. Ez a sorozatban leginkább az akciórészeket érinti majd, melyekből jóval kevesebb lesz mint a játékban, és sokkal inkább fókuszál a karakterekre, a párbeszédekre és a drámára.

Sőt, Druckmann azt is elmondta, hogy számos dialógust egy az egyben átemelnek a játékból, amit a játékosok fel fognak majd ismerni, viszont rengeteg olyan jelenet lesz, ami számukra is teljesen ismeretlennek fog hatni. Az interjú végén még megejtette, hogy éppen most látta a ‘clickerek’ mozgástesztjét, és egyszerűen bámulatos, ahogyan „életre kelnek” az eddig csak játékban látott teremtményei.

A The Last of Us sorozat 1. évadának munkálatai nagy erőkkel zajlanak, és ha mindenki szerencséjére nem szól közbe a járvány, akkor már idén debütálhat.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×