Érdemes sietni, mert a következő képzés éppen holnap indul!

A Zero2Hero egy lelkes fiatalokból álló csapat, amely azt a célt tűzte ki, hogy az e-sport területén szerzett tapasztalatait átadja mindazoknak, akik már játszanak vagy játszani szeretnének. Viszont fontos megjegyezni, hogy itt sokkal többről van szó, mint a játékok tanítása, hiszen az oktatók olyan lehetőségeket is bemutatnak, amelyek egy egészen új világot nyithatnak az érdeklődők számára, legyen szó önismeretről, közösségépítésről, csapatjátékról vagy egy sikeres, jól élhető, izgalmas jövőről.

Ha szeretnél az e-sportról tanulni, mégpedig profi oktatók támogatásával, akkor jelentkezz a Zero2Hero e-sport akadémiájára!

Mi jellemzi a Zero2Hero csapatát?

Megtanítanak minden fontos dologra, az alapoktól egészen az e-sport világának legmélyebb megismeréséig. Mindazonáltal nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy – a szakmai tudásanyagok mellett – az érzelmi nevelés, a pszichológia, illetve a kommunikációs és szocializációs készségek fejlesztése is a repertoár részese legyen.

Az oktatók alkalmazkodnak a hozzájuk csatlakozó egyének igényeihez, továbbá igyekeznek olyan tudást átadni, amely nem csak az e-sportban, hanem a mindennapi életben is hasznos lehet. Emellett igyekeznek olyan légkört kialakítani, amelyben nem egyoldalú kommunikáció zajlik, hanem mindenki bátran, adott esetben kritikusan megoszthatja véleményét.

Az oktatás folyamán törekednek a tudatos versenyszellem kialakítására, amelyben mindenkire jellemző az elfogadás, az odafigyelés, és nem utolsó sorban a sikerorientáltság.

Mivel foglalkoznak?

A Zero2Hero E-sport Academy többrétű oktatással rendelkezik, képzéseik számos célcsoportra kiterjednek. Fiataloknak nappali iskolai oktatás keretein belül, érdeklődőknek online módon, 16 éven felülieknek pedig akár felnőttképzés formájában is szerveznek oktatást, mindezt korszerű technológia alkalmazása mellett.

A három képzési forma a következő módon épül fel:

  • Felnőttképzés: Online és offline is elvégezhető. A képzés 110 órát foglal magában, ebből 20 órát pszichológiával, 40 órát elmélettel és 50 órát gyakorlattal töltenek el a tanulók. Az oktatás államilag engedélyezett képzési formában történik, így azok, akik elvégzik a kurzust, tanúsítványt kapnak, amivel az e-sportban való jártasságukat igazolni is tudják.
  • Alapozó képzés: A diákok nappali rendszerű oktatásban, a normál tanmenetbe építve tanulhatnak e-sport alapokat.
  • Orientációs képzés: Offline típusú forma. A tanulók a képző intézményekben kialakított e-sport teremben használhatják a számítógépeket és tanulhatnak az oktatóktól.

 

Mit kaphatsz a képzések által?

  • Megmutatják, hogyan tudod saját lehetőségeidet megismerni, kiaknázni, még abban az esetben is, ha nem feltétlenül szeretnél profi játékos lenni
  • Aktív részesévé válhatsz saját jövőd megteremtésének
  • Megismerheted a képességeidet és a korlátaidat
  • Megtanulsz csapatban játszani és együttműködni
  • Fejlesztheted kommunikációs készségedet
  • Megmutathatod magad a közösségi média felületein
  • Részese lehetsz olyan társaságoknak, amelyek építésében és fejlesztésében is közreműködhetsz

Mire van szükséged?

Általános informatikai, számítógép-kezelői ismeretekre, alapfokú játékismeretre, otthoni tanulás esetén egy, a közös munkára alkalmas gépre. És hogy még mire? Elszántságra és arra, hogy megtedd a következő lépést! Amennyiben további tájékoztatásra van szükséged, ajánljuk a Zero2Hero weboldalát, de Facebook-oldalukon és Youtube-csatornájukon is hasznos tartalmakat találhattok. Ha pedig felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél jelentkezni a Zero2Hero e-sport akadémiájára, akkor azt ezen az oldalon tudod megtenni.

Érdemes sietni, mert a következő képzés éppen március 22-én, azaz holnap indul!

×