A játékot mostantól belső nézetből is végigjátszhatjuk, de kizárólag a Game Pass-os és a Microsoft Store-os változattal.

A címbeli kérdést megválaszolván nagyon úgy tűnik, hogy a The Evil Within többedmagával nem is oly rég Game Pass-ba került verziója nem az eredeti játék, hanem sokkal inkább egy „remaster” kiadás.

Többen ugyanis észrevették, hogy sokkal jobban fut, kevesebb  – vagy egyáltalán nincs – FPS drop, de erről árulkodik például a belső nézet is, ami szintén csak a GP-s verzióban létezik. Továbbá FOV beállítási lehetőséget is kapott, az állóképességet is megnövelték (amitől 3-ról 5-re nőtt a sprint időtartama), de még egy új, végtelen lőszer módot is beleraktak.

Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Game Pass-os The Evil Within az összes megjelent kiegészítő tartalmat is magába foglalja.

Ilyen a játék belső nézetből:

 

Az újdonságok miatt pedig még azoknak is érdemes lehet elővenni, akik már végigjátszották az idestova 6 évvel ezelőtt megjelent horror remekművet.

A The Evil Within második része viszont meglepő módon még nem került be a Microsoft szolgáltatásának kínálatába, remélhetőleg azért, mert hasonlóan izgalmas újdonságokkal készülnek. Játszani persze addigis bőven van mivel, hiszen a Bethesda játékok hiányzó darabjai pár nappal ezelőtt kerültek mind a Game Pass-ba, PC-n pedig szintén a napokban csatlakozott a szolgáltatáshoz az EA Play a maga 60+ játékával.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×