Sokan már az első este kiszúrták a fejlesztői fricskát.

Elérkeztünk a Broken Fang Operation utolsó hetéhez. Kedden meg is érkeztek a kihívások, nem okoztak túl nagy meglepetést. A várakozásnak megfelelően megkaptuk a szokásos co-op küldetést is, így egyfajta keretbe zárták a fejlesztők az elmúlt négy hónapot.

Néhány játékosnak feltűnt, hogy a Valve több apró jelet is elrejtett a pályán!

I found an orange "H3" in the latest coop mission, with an "under construction" sign. Valve will never stop trolling about Half-Life 3! from GlobalOffensive

A legviccesebb és egyben legszomorúbb is a fenti képen látható easter egg. A designerek egy narancs színre festett H3 feliratot helyeztek el az egyik ajtó felett, egy „Under Construction – Építés alatt” jel társaságában. A játékosok szerint ez egyértelműen a Half-Life 3-ra utal és kár is lenne ezzel vitatkozni, valószínűleg valóban egy tudatosan elrejtett fricskát láthatunk a képernyőképen.

Ennél többet jelenleg nem is érdemes belelátni, bár kétségtelenül jó hír lenne, ha a Valve valóban dolgozna a Half-Life széria folytatásán. Ti észrevettétek az easter egget játék közben?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×