Néha előfordul, hogy játék során az ember profikkal, vagy ismert streamerekkel kerül szembe. Ez az alkalmazás megmutatja, ha így volt.

Amikor az ember komolyan játszik egy játékot, és elér bizonyos szinteket benne, néha előfordul, hogy a pályán igazi profikkal vagy épp ismert tartalomgyártókkal találja magát szembe. Persze játék közben sosem lehetünk biztosak abban, hogy ez megtörténik, de simán előfordulhat, hogy a Twitchen vagy valamilyen videóban később milliók látják, amikor lelőnek.

A WZ Ranked applikáció új funkciója megmutatja, hogy ha profival vagy streamerrel harcoltál a Warzone-ban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk már, a WZ Ranked alapvetően egy olyan oldal, ami lehetővé teszi, hogy megnézd a pontos Warzone statisztikádat. Elég csak beírni a Battle.net/PlayStation/Xbox felhasználónevedet és megnézheted a K/D arányokat, a meccselőzményeket stb. Sőt most már azt is csekkolhatod, hogy játszottál-e egy meccsen ismert streamerrel vagy profival.

 

A Charlieintel nem rég szúrta ki ezt a frissítést, ami ismét izgalmakat csempészhet a meccsek elindításába. Hogy pontosabbak legyünk, láthatóvá válik, ha valamelyik meccsen, melyen te is részt vettél, éppen NICKMERCS vagy TimtheTatman is irtotta az ellent. Akár nyertél, akár vesztettél egy streamer ellen, ez egy olyan sztori, amit jó elmesélni a haveroknak a Discordon.

Az új funkció egyébként már néhány napja elérhető, így ha meg szeretnéd nézni, hogy találkoztál-e már streamerekkel, akkor irány a WZ Ranked oldala!

Te milyen ismert profival vagy streamerrel találkoztál már a Warzone-ban?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×