Ash még mindig letaszíthatatlan a trónról.

A Rainbow Six: Siege kedden megkapta a Year 6 Season 1-es szezont elstartoló frissítést. Jelenleg 30 támadó operátor közül választhatunk, így nem könnyű eldönteni melyik karakterre bízzuk a sorsunkat egy-egy meccs során. Ebben a bejegyzésben ehhez próbálunk egy kis útmutatást adni.

Nézzük az 5 legerősebb Rainbow Six: Siege támadó operátor listáját!

Ash

Van ami nem változik, Ash még mindig a Rainbow Six: Siege egyik legjobb támadója, annak ellenére, hogy a Ubisoft mindent megtesz a gyengítése érdekében. Szinte minden játékmódban képviselteti magát a karakter, a quick play squadtól kezdve egészen a Pro League csapatokig. Nem véletlen, hiszen egy fürge operátorról beszélhetünk és a játék két leghalálosabb puskájával, a G36C és R4C-vel vértezték fel a fejlesztők. Az előző évben elvették a flashbangeket tőle, de az extra Breaching Roundot is lehet kellemes dolgokra használni. A meccsek több mint 80 százalékában megtalálhatjuk, azt hiszem ez mindent el is árul.

Zofia

A lengyel támadó karaktert rengeteg helyzetben tudjuk hasznosítani. Ezt főképp a KS79 Lifeline eszköznek köszönhetjük, melynek segítségével robbanó vagy sokkoló gránátokat tudunk ellenfeleink orra vagy épp lába alá dörgölni. Ash-hez hasonlóan szinte minden csapat egyik alapköve. Általában Zofia vagy Ash mindenképp szerepel a csapatok felhozatalában, ám néhány esetben akár mindkét operátort is magukkal viszik az agresszívabb ötösök.

Zofia M762 fegyverét választva a játék egyik legjobb puskáját tarthatjuk a kezünkbe. Ha nagyobb pusztítási potenciálra vágyunk, akkor pedig nyugodtan nyúlhatunk a 150-es tárkapacitású LMG-E fegyverhez. A Year 6 elején kapott egy combosabb nerfet, de így is elég kevés az esélye, hogy kikerüljön a népszerű karakterek listájából.

Ace

Ace a játék legújabb hard breacher karaktere, ám a legtöbb játékos szerint a legjobb ebben a kategóriában. A SELMA Breaching Device segítségével akkora lyukat nyithat csapata számára, melyet csak nem szégyell. A fejlesztők a játék egyik legerősebb AR-jével, az AK-12-vel vértezték fel. Fuze után végre ideje volt, hogy egy igazán használható operator is megkapja a gépkarabélyt. Nem árt azonban óvatosnak lenni a SELMA használata közben: felesleges használni padlónyílásoknál, erre a feladatra sokkal inkább megfelelő Hibana vagy Maverick.

Thatcher

Ha a hard breacher játékosotok éppen bajban lenne az eszközei használatával, akkor itt az ideje bevetni Thatchert. A brit támadó az EMP gránátjai segítségével könnyedén bejuttathatja csapatát a ponthoz. A fejlesztők három ilyen eszközzel ruházták fel őt, így annyira óvatoskodni sem kell az akció során. A loadoutjában az AR33 és L85A2 gépkarabélyokat találhatod meg, melyek kellemes társaid lehetnek majd a harcban. Nem véletlen, hogy a ban listákban a mai napig az első helyen találhatjuk meg a nevét.

Nomad

Lehet, hogy a támadó oldalon nem ő az első Operator aki az eszedbe jut. Egy dologban azonban a többi támadó karakter fölé emelkedik, ez pedig a védekező csapat flank támadásának figyelése. Az Airjab eszköze segítségével remekül távod tudja tartani a védőket, amíg a csapata betámadja a pontokat. Repertoárjában megtalálhatjuk az AK-74M és ARX200 fegyvereket, mindkettő kiváló társunk lehet a harcban, ám az ARX tűzgyorsasága talán túl lassú lehet néhány játékosnak.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×