Nem igazán ajánljuk senkinek a nyitogatást, de ha mégis ilyesmire vetemednétek, akkor ezekkel a ládákkal érdemes kísérletet tenni.

Szögezzük le rögtön az elején, hogy ládát nyitni CS:GO-ban teljesen lutri: valakinek egyből kipörög egy kés, míg másnak több száz próbálkozás után is egy „rózsaszín” (Classified) vagy egy „piros” (Covert) skin a legjobb nyitása. Ugye neked is van olyan ismerősöd (avagy az ismerősödnek egy ismerőse), aki kéthetente nyit egy kést? Ha nincs, akkor könnyen lehet, hogy te vagy az az ismerős. Viccet félretéve, a ládanyitás ugyanolyan szerencsejáték, mintha kitöltenél egy lottószelvényt, de ha mégis úgy hozná a sors, hogy esélyt adsz neki, akkor érdemes lehet a lentebb felsorolt ládákkal próbálkozni.

Lássuk tehát, hogy jelenleg melyek a legjobb ládák a piacon!

1. Glove

Talán kitaláltátok, hogy elsősorban azért került fel a listára, mert kések helyett kesztyűket tudunk nyitni belőle. Márpedig ha hozzá szeretnénk jutni egyhez, akkor a vásárlás mellett a Glove láda lehet az egyik legkézenfekvőbb megoldás. Azért tegyük hozzá, hogy a fegyverkinézetek sem rosszak (sőt), köszönhetően a trópusi stílusjegyeknek. Egyébként a Glove mellett még a Broken Fang, a Hydra és a Clutch ládákból nyithatunk kesztyűt.

2. Chroma 3

A Chroma 3-mal nem lősz mellé, az egyszer biztos. A láda telis-tele van mutatós skinekkel, amik befektetésnek vagy saját használatra is kiválóak. Emellett a türelmes embereknek maga a láda is alkalmas lehet invesztációra, hosszú távon garantáltan megtérül a beruházás.

3. Danger Zone

A Danger Zone a CS:GO történetének egyik legmeghatározóbb frissítése, ahol a játék ingyenessé tétele és az egyedi battle royale mód implementálása mellett egy gyönyörű skinekkel tarkított ládát is kaptunk. Több fegyverhez hasonlóan az AK-47 is csatlakozott az Asiimov családhoz, miközben az AWP egy futurisztikus kinézettel lett gazdagabb.

4. Shattered Web

A Shattered Web azoknak kedvez, akik szeretik a művészi skineket. A ládában nincs hiány a graffitire hajazó fegyverkinézetekből (MAC-10, SSG 08, SG 553), de a dizájnos opciók mellett letisztult alternatívák (P2000, R8) is elénk tárulnak. Köszönhetően az artisztikus mintázatoknak ez a láda is kedvező lehet mind nyitogatásra, mind pedig befektetésre.

5. Prisma

Mind a Prisma, mind pedig a Prisma 2 alkalmas lehet nyitogatásra, hiszen egyaránt szemrevaló skineket tartalmaznak. Viszont ha mindenképpen választanunk kell, akkor talán az előbbi mellett tennénk le a voksunkat, már csak az M4A4 | Emperor miatt is, ami az M4-ek között az egyik legstílusosabb mintázatot kapta. Külön öröm, hogy az ára sem számít borsosnak, így ha a nyitogatás helyett inkább vásárolnánk, akkor a Field-Tested variánst már 20 euróért bezsebelhetjük.

Neked melyik láda tartalma nyerte el a tetszésedet? Na és a ládanyitást mennyire favorizálod? Írd meg nekünk kommentben!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×