A decemberre ígért funkcióra egészen máig kellett várnunk.

Az Xbox Game Pass gyakorlatilag a Microsoft játékkölcsönző szolgáltatása. Egy fix havidíj befizetése után rengeteg kiváló játékkal játszhatunk. Sőt, a Microsoft saját játékait már a kiadás napján birtokba vehetjük az előfizetésünk használatával. Múlt év végétől a Game Pass mellé jár az EA Play teljes kínálata, ám ezidáig csak a konzolos játékosok élvezhették a dolgot.

 

A Microsoft szerda este bejelentette, hogy mától több mint 60 Electronic Arts fémjelezte játékkal bővül a Game Pass Ultimate és az önálló konstrukcióban is elérhető Xbox Game Pass for PC kínálata. Végre a PC-s játékosok is teljes mértékben kiélvezhetik az előfizetés nyújtotta előnyöket.

A fenti videóban az Xbox csapata által készített segédletet találjuk, melynek segítségével pár pillanat alatt elérhetjük az EA Play felhozatalát is. Amennyiben nincs Game Pass előfizetésed, mindig érdemes csekkolni a Microsoft weboldalát. Általában párszáz forintért 1/3 hónapos próbaidőszakot kínál a cég, hiba lenne kihagyni. Kellemes szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×