Ha hihetünk egy kínai szöveg legfordított változatának, akkor a PUBG 11. évadában nem csak szokásos frissítést, de némi sztorit is kapunk.

Nem is olyan rég sokat lehetett arról olvasni, hogy a PUBG fejlesztőcsapatainak tulajdonosa, a Krafton arra készül, hogy jelentősen kibontsa a PUBG franchise-ban rejlő lehetőségeket. Ezt azt jelenti, hogy a jövőben egyre többet tudhatunk meg a világról is, ami azzal jár, hogy bizony mélyebb betekintést engednek a történetekbe. Úgy tűnik, hogy most a PUBG Mobile kínai változatának frissítése árult el erre vonatkozó utalást.

Ezek szerint a PUBG 11. évadában sztorielemeket kapunk.

A kínai PUBG Mobile leírás persze nem csak a friss tartalomra utal, de arra is, hogy nagyjából mikor indulhat az új évad. Egyelőre azonban csak tippelni tudunk arra, hogy pontosan milyen történeti elemeket tartogatnak nekünk. A PUBG szivárogtató és adatbányász PlayerIGN nemrég tette közzé azt a kínai szöveget (és annak nyers fordítását), mely érdekes infókkal szolgál a PC-s/konzolos PUBG rajongóinak. Itt fontos megjegyezni, hogy a fordításban lehetnek pontatlanságok, mivel Google fordítót használtak.

A szöveg azt taglalja, hogy a PUBG mobilverziója hogyan merítette a frissítéseit a PC-s verzióból, miközben mára mégis teljesen külön úton járnak.

„Ne aggódj, a csapat készül! A PC verzió frissítése is hamarosan megjelenik. A közelgő Survival Season 11 során minden túlélő vadonatúj formában tapasztalhatja meg a PUBG új történeti tartalmát.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1371905623424561153

A szöveg szerint áprilisban mind megnézhetjük majd az új történeti fejezetet, ami azt jelenti, hogy az évad szintén ekkor indul majd. A PUBG játékosok számára persze a 10. évad is sok izgalmat tartogatott, hiszen ott volt az új Haven pálya, melyen gyilkos NPC-kel és támadó autókkal lehetett találkozni.

Természetesen még nem lehet tudni, hogy mire számíthatunk a 11. évadban, de ha lehet hinni a fenti információknak, valamilyen háttértörténetet kapunk. Reméljük, hogy ez nem csak egy videóban merül majd ki. Azt is tudjuk, hogy a PUBG Corp.-nál zajlik némi átszervezés, szóval ki tudja, hogy mire számíthatunk most tőlük.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×