A frissítés nem várt figyelmeztetést dob fel a felhasználóknak.

A Sony 2016-ban kezdte el árulni a PlayStation 4 konzolhoz kifejlesztett VR headsetét. A nem túl kreatív nevet viselő PlayStation VR azóta több millió példányban kelt el, ám a konzoltulajdonosok több mint 95%-a így is kimarad a buliból.

Az Xbox Series X és S bemutatása után a legtöbb játékos természetesen kíváncsi volt, hogy a Microsoft az új Xboxok mellett gondolkozik-e esetleg saját VR rendszer kiadásán. Phil Spencer szavaiból akkor úgy vehettük ki, hogy bár elismeri ezt a területét is az iparágnak, nem ez lesz a fő irány a legújabb generációnál sem.

Érdekes hibaüzenet

Nos, könnyen lehet, hogy a mérnökök a háttérben mégis dolgoznak a cég saját megoldásán is. A Microsoft Flight Simulator 2020-as verziójában is voltak utalások egy „Scarlett VR” néven futó headsetre, ám a most felbukkanó rendszerüzenetek sokkal többet elárulnak. Több felhasználó is arról számolt be, hogy ha USB-C / USB-A kábelt csatlakoztat a konzolhoz, akkor olyan hibaüzenetet kap, amiben a rendszer a VR headset frissítésére kéri a játékost. Nem lehet elírás sem, hiszen a hibaüzenet leírásában is szerepel a VR szó.

Kíváncsian várjuk milyen magyarázatot ad erre majd a redmondi óriás, nehéz lesz innen kimagyarázni a dolgot, az már biztos.

A coverkép természetesen csak koncepció, az >alábbi< videóból származik.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×