A So, You’ve Been Eatenre már több mint 5500-an adtak pénzt – összesen közel negyedmillió dollárt.

Onnan indulsz, hogy felzabált egy galaktikus szörny, egy olyasmi, mint amivel A galaxis őrzői 2 is kezdődik. A keretsztori szerint viszont ez nemhogy tragédia lenne, hanem egyenesen szükségszerű, hiszen igazából belőlük kell kibányászni az értékes kristályokat. Ha eleget sikerült, akkor a bányászcégnek megéri elindítani a jetpacket, mellyel kiszabadít a bűzlő gyomorból. Ha nincs elég kristály, és nem szabadítanak ki, szép lassan megemészt a szörny, és a másik végén távozol, mint amelyiken bementél…

A játékban a fenevad gyomrában összeszedett kristályokért kapsz pontot, ő pedig azokért a baktériumokért és más immunválaszaival, melyeket ellened mint behatoló ellen fejleszt. Nyolc kristályt kell összegyűjtened, míg neki négy azonos bacit kell ellened küldenie a győzelemhez.

A So, You’ve Been Eaten című játék egy nem túl hosszú, félórásnak belőtt, aszimmetrikus páros és szólójáték – a párosban egyikőtök az űrbányász, másikotok pedig maga a szörny. Jelentős magyar fejlesztés is van benne (kiadója a finn Ludicreations), de magyarul ez sem fog megjelenni (akárcsak az Anachrony, ami szintén nem százszázalékosan magyar, amennyiben a kiadó Mindclash Games csak részben az), így magyar címe sem lesz; de kábé így lehetne lefordítani: Szóval, megettek.

A remek grafikájú és meglehetősen egyedi tematikájú játékot már 29 dollárért elő lehet támogatni (vagyis megvenni) a Kickstarteren, ami nem rossz, olyan tízezer forintnyi pénz. Ezen kívül egy 39 dolláros prémiumcsomagot és 49-es kollektort alakított ki a Ludicreations, melynek ez már a sokadik játéka.

https://www.kickstarter.com/projects/ludicreations/so-youve-been-eaten

 

 

Egyedülálló kezdeményezésünk:

Keressük 2020 legjobb társasjátékát – a szakértők megmondják

×