A Warzone játékosokat most az a kérdés foglalkoztatja, hogy vajon a csalók képesek-e befejezni egy meccset, amikor csak akarják?

Aki a Call of Duty: Warzone indulása óta bármikor is játszott a játékkal, vagy követte valamelyest a híreket, tudhatja, hogy mekkora problémát jelentenek a csalók a közösségben. Ez mára egy általános problémává vált, melyet a kiadó gőzerővel próbál orvosolni, ám inkább kevesebb, mint több sikerrel. Még február elején, az Activision 60 ezer fiókot bannolt a játékból, de sajnos a csalók mindig képesek visszatérni a játékba. Sokan arról számolnak be, hogy szerintük most több a csaló, mint a banhullám előtt. Korábban már felmerült egy érdekes probléma, miszerint a meccseknek ideje korán vége lett, ami azt jelentette, hogy hirtelen mindenki nyert.

Ez a jelenség most visszatért, és sokan gyanítják, hogy erről a csalók tehetnek.

A Warzone csalók a hibásak?

Hogy milyen csalásokat használnak a játékosok, az igen változó. A leggyakoribb a wallhack, valamint az aim assist, amit a leggyakrabban lehet észrevenni a meccsek alatt. Ha viszont a csalók valóban képesek idő előtt megoldani, hogy a meccs véget érjen, az igen súlyos probléma lehet a játék számára.

Nemrég JoeWo tette fel a Twitterre, hogy még a Warzone meccs elején, még a földre érkezés előtt véget ért a játék. Ezután még látható volt a Final Killcam, majd a meccs véget ért. Mindenki első helyen végzett, rettenetesen furcsa hangok közepette. Természetesen nem világos, hogy akik a killcamen látszódnak, ők a csalók, vagy csak a meccs vége előtti utolsó kill látható. Most sokan azt feltételezik, hogy mindezt a csalók okozzák, valamilyen módszerrel.

 

Egy másik hasonló esetet is tudunk mutatni. Itt BisaG10 a meccs közepén tart, amikor a játék váratlanul, mindenféle magyarázat nélkül véget ér. Ő és az összes többi játékos is az első helyen végzett.

Ezt a hibát, mely az lobby-ban szereplő összes játékosnak ingyen győzelmet ad, még februárban jelentették először. Tekintettel arra, hogy igen súlyos a probléma, sokan azt várják, hogy a Raven mielőbb foglalkozzon vele. A fejlesztők azonban egyelőre nem válaszoltak.

Ha valóban a csalók okozzák a jelenséget, akkor bizony az Activision nagyon jól teszi, ha felközti a gatyáját, mert ha a csalók már az egész meccset képesek tönkretenni, az bizony akár a játék végét is jelentheti. Márpedig a Warzone jelenleg a legjövedelmezőbb cím a kiadó számára.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×