Egy pletyka szerint a tavaly megjelent PS5 exkluzív címek közül egy hamarosan megjelenhet Xbox Series X-en és S-en.

Ahogy arról a ComicBook nemrég beszámolt: friss pletykák szerint egy, a PS5 konzol megjelenésekor kiadott PS5 exkluzív cím hamarosan megjelenhet az új generációs Xbox konzolokon is. A PS5 bemutatásakor a Sony több exkluzív játékot is bemutatott, köztük ott van a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, a Demon’s Souls, a Sackboy: A Big Adventure, a Bugsnax és a Godfall.

Ezek egyike május-június körül megjelenhet Xbox Series X-en és S-en.

Sajnos úgy tűnik, hogy az Xbox tulajdonsok csalódni fognak, ha a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralest, vagy a Demon’s Soulst várják, hiszen a szóban forgó pletyka tárgya inkább a Godfall, a Counterplay Games és a Gearbox akció-RPG-je, ami valljuk be, sem a kritikusok, sem a játékosok tetszését nem nyerte el igazán.

A szóbeszéd szerint a játék bekerül az Xbox Game Pass-ba is, sőt az év későbbi időszakában Google Stadián is elérhető lesz. Ez egy 4chan fórumról származó pletyka, így természetesen nem árt fenttartásokkal kezelni.

Bár semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy ez a játék kikerül a Ps5 exkluzívok listájáról, a pletyka hamar szárnyra kapott. Te örülnél, ha Xboxon is megjelenne a Godfall?

×