Egy héten belül mindegyik alaplapgyártó megkapja az AGESA frissítést.

Mióta az AMD bemutatta az 500-as szériás alaplapokat, a felhasználók egy része meglepően érdekes hibajelenségre lett figyelmes. Leginkább az USB kapcsolatoknál jelentkeztek olyan problémák, melyeket nem volt nehéz észrevenni. A billentyűzeteket, egereket egyszerűen lecsatlakoztatta az alaplap pár másodpercre, illetve a webkamerák képe is megakadt hasonló időtartamra.

A leglátványosabb talán a VR headsetek kapcsolatának elvesztése volt, bár ilyen eszközökkel még a felhasználók kisebb rétege rendelkezik csak. Először úgy tűnt, hogy a PCI-E port “visszabutítása” és a C-State kikapcsolása megoldhatja ezeket a problémákat, ám a tapasztalatok alapján csak a számukat redukálta valamennyire.

Updated AGESA Coming for Intermittent USB Connectivity
byu/AMDOfficial inAmd

Az AMD februárban megígérte, hogy kivizsgálja a hibát és megpróbál valamilyen megoldást találni rá. Úgy tűnik sikeres volt a körülbelül fél hónapnyi munka, hiszen egy héten belül az összes alaplapgyártóhoz megérkező AGESA 1.2.0.2-es frissítés megoldást nyújt majd a problémára. Az első gyártói béta verziók áprilisban érkezhetnek majd meg a felhasználókhoz, szép munka!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×