Heti társasjátékos Kickstarter-ajánló először a Leeten.

Tiny Epic Dungeons
Még van három nap a kampányból, és a pénz csak gyűlik – a kitűzött 15 ezer dollár helyett már 1,7 millió (!!) jött össze közel 33 ezer támogatótól.

A Tiny Epic minden darabja a vállalt méretbeli megkötések miatt különleges megoldásokra sarkallja a tervezőit. Nem csak a témákat variálják igencsak jól, hanem szinte az összes műfajról képesek bebizonyítani, hogy bele tudják rakni egy akkora dobozba, mely alig nagyobb egy zsebkönyvnél. A most kickstarterezett Tiny Epic Dungeons a dungeoncrawlerek szörnygyilkolós világába visz. Most elhagyták a védjegynek számító, bárhogy felfegyverezhető figurákat, helyettük kidolgozott, fröccsöntött miniket kapunk.

Root: The Marauder Expansion
Három a nappal a vége ez már túl is lépte az 1,7 millió dollárt, majdnem 19 ezer támogató segítségével.

A Root az a játék, melyben cuki cicák verekszenek cuki madárkákkal az erdőben, mi meg agyérgörcsöt kapunk a tábla fölött. És ahány játékos, lényegében annyi különböző játék, ugyanis minden fajnak egyedi szabályai vannak, de tényleg teljesen egyediek. Nem könny játék, az biztos. A Root: The Marauder Expansion ezekhez hoz be még két új frakciót, illetve egy teljesen új elemet, a felbérelhető zsoldosokat. Utóbbi állítólag leginkább a kétfős játszmákat dobja majd meg.

Beast of Balance: Rebirth
Ebből is három nap van még, de ez „csak” több mint duplázni tudott: a kitűzött 50 ezer dollár helyett 113 ezret gyűjtött össze 1300 backertől.

A Beasts of Balance-t imádják a támogatók, már a harmadik kampányát viszik sikerre, amihez kevesebb, mint hat óra kellett. Lényege, hogy kubista stílusú állatszobrokat kell pakolgatni egymásra. A Rebirth című kiegészítő dinoszauruszokkal és mesebeli lényekkel bővíti a játékot, és bár a dinók és a mai állatok keresztezéséből durva hibridek alakulhatnának ki, az új rész mégis inkább az akcióra fókuszál: battle módban például három ősi isten ellen küldhetjük harcba az állatseregünket.

Folytatás tartalompartnerünk, a Tarsasjatekok.com 10. heti Kickstarter-ajánlójában

 

 

Lehozunk a kijelzőről – asztali, táblás, kártya-és társasjátékok a Leeten

×