Egy már nem boldog PlayStation 5 tulajdonok gyermeke teljesen tönkretett egy portot a gépen. Te mit tennél ilyen helyzetben?

Néha bizony előfordul, hogy egy családban az értékes elektronikai eszközök hozzá nem értő kezekbe kerülnek, ami néha az eszköz pusztulását eredményezi. Nemrég egy PS5 felhasználó tett közzé egy képet arról, hogy gyermeke hogyan tette tönkre hőn szeretett konzolját.

A PS5 HDMI portja katasztrofális állapotba került.

Amint a képen is látható, a port körülötti fém is teljesen elhajlott, ami arra utal, hogy a gyermek igen komoly erőfeszítéseket tett, hogy bedugjon, vagy kihúzzon egy kábelt. Körülötte mindenhol karcolások láthatók. Nem vagyok nagy műszaki szakértő, de úgy tűnik, hogy ez a port már nem igazán használható.

Természetesen ez akkor történt, amikor a szülők nem voltak otthon. Sajnos az pontosan nem derül ki, hogy hány éves gyermekről van szó, de azt tudjuk, hogy mit válaszolt, amikor a szülő megkérdezte, mi történt.

„Kicsit erősen nyomtam be a kábelt” – felelte.

A kommentek között sok embert foglalkoztat most, hogy vajon milyen kábelt és mekkora erővel próbált beledugni a gyermek, ami ezt eredményezte. Egy kérdés maradt csupán. Ha a te gyermeked, fiatal tesód, haverod művelné ezt a konzoloddal, mit tennél?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×