Nem kell tovább várni: a Microsoft majd az összes Bethesda alkotást azonnal bepakolja a Game Pass-ba.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Európai Unió jóváhagyásával lezárult az adás-vétel, és a Bethesda az összes játékával, stúdiójával, bejelentett és bejelentetlen IP-jával együtt már a Microsoft családot és az Xbox Games Studios-t erősíti.

Sokat pedig nem is nagyon vártak, a Bethesda összes, a Game Pass-ból eddig hiányzó játéka egyszerre kerül a szolgáltatás kínálatába,

méghozzá már most!

Bethesda Xbox Game Pass

Bizony, március 12-én a Bethesda 20 játékát indíthatjuk el az Xbox szolgáltatásból, olyan legendás és zseniális új érkezőkkel, mint a The Elder Scrolls III: Morrowind, a Dishnored: Definitive Edition, a Doom 1-2-3, a Fallout: New Vegas, vagy a The Evil Within első része.

Jól látjátok; akadnak még hiányzók, mint például a The Evil Within 2, a Prey kiegészítője, a Mooncrash, ahogyan a Doom Eternal – The Ancient Gods: Part One is hiányzik. Előbbi idővel egészen biztosan befut majd, utóbbiakról viszont még nem tudni semmit. Az is megeshet, hogy a The Old Blood mintájára (igaz, az önállóan futtatható) bekerülnek majd, de az a forgatókönyv is elképzelhető, hogy a jövőbeli extra tartalmak a Game Pass előfizetőknek is forintokba fognak kerülni – csak nem annyiba mint másoknak.

Továbbá a Ghostwire: Tokyo és a Deathloop is időleges exkluzivitást élvez PlayStation-ön, így azok a megjelenés után egy évvel kerülnek a Game Pass játéktárába.

A legjobb pedig: ebből a 20 játékból 16-ot a felhőből, arra alkalmas Android készülékeken bármikor játszhatunk – természetesen Xbox Game Pass Ultimate előfizetés ellenében. Sőt, Xbox Series X|S újgenerációs gépeken FPS boostot is kapnak hamarosan. 

Te melyik játékot pörgeted előbb?

Azt tudtad, hogy a Leet Shop-ból biztonságosan vásárolhatsz újgenerációs Xbox Series S konzolt?

Forrás/képek: Microsoft

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×