Eljött az idő, hogy betegyük a lábunkat a Vörös Bolygóra, és felépítsük az első működő emberi városokat a Marson.

Elon Musk, a SpaceX vezérigazgatója köztudottan ambiciózus tervekkel szeretne eljuttatni bennünket a Naprendszer más bolygóira, de különösen a Marsra. Ebben a Starship űrhajóflotta lehet a segítségére, amivel 2050-ig állandó bázist hozna létre a Marson, egymillió ott dolgozó és élő emberrel.

„Először üvegkupolákban élünk majd”tweetelte Musk korábban. „Végül terraformáljuk majd a bolygót, hogy úgy támogassa az életet, mint a Föld” – tette hozzá. Nos, ha nem szeretnénk megvárni, míg a valóságban Musk eljut eddig, akkor már most belevethetjük magunkat a Mars meghódításába.

Március 11 és 18 között ugyanis a Surviving Mars ingyenes az Epic Store-ban.

 

A már most ingyen letölthető játék során a célunk az, hogy a friss marsi kolónia túléljen, miközben feltárjuk az új,  idegen világ rejtelmeit. A Surviving Mars gyakorlatilag egy városépítő szimulátor, melyet a Paradox Interactive adott ki 3 éve. A célunk nem más, mint meghódítani a vörös bolygót. A játékban az lesz a fő feladatunk, hogy felépítsünk egy marsi kolóniát és biztosítsuk számukra a túlélést.

A Surviving Mars Steamen jelenleg 30 euróért kapható, ami nagyjából 10 ezer forint. A sci-fi és városépítő játékok szerelmeseinek ismét kihagyhatatlan ajánlattal. A játék egészen március 18 délután 5-ig húzható be.

Az ajánlatot itt találjátok!

Ti játszottatok már korábban a játékkal?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×