Az ASUS tegnap jelentette be a ROG Phone 5-ös szériát, ami három vadiúj készüléket jelent.

Még február elején beszámoltunk nektek arról, hogy bizonyos szivárgások szerint a ROG Phone következő szériája valószínűleg két akkumulátorral jön majd, aztán néhány nappal ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy bizony 18 GB RAM is kerülhet ebbe a szörnyetegbe. 

Nos, a tegnapi nap folyamán az ASUS végre bemutatta az új modelleket, és bizony, minden korábbi szivárgás igaznak bizonyult. Hihetetlen, amit a fejlesztők létrehoztak. Mindhárom változat egy csodálatos 6,78 colos FHD+ felbontású OLED kijelzőt kap, ami 144 Hz-es frissítési rátával bír, érintésnél pedig 300 Hz-es vételezéssel dolgozik.

 

Nézzük a három készülék nevét:

  • ROG Phone 5
  • ROG Phone 5 Pro
  • ROG Phone 5 Ultimate

A ROG Phone 5 alapmodellből készült 8/12/16 GB RAM-mal felszerelt változat, a Pro csak 16 GB RAM-mal lesz kapható, a csúcsok csúcsa pedig természetesen az Ultimate, amely 18 GB RAM-mal büszkélkedhet. Került a telefonokra jack aljzat is, tehát hagyományos fülessel is használhatjuk.

Ami a tárhelyet illeti, az alap és a Pro 256 GB-ot kaptak, az Ultimate pedig 512-t. Természetesen az összes készülékben a Snapdragon 888 dolgozik. A kamera is ugyanaz a széria összes telefonjában, azaz a 64 megapixeles fő egység mellett egy 13 megapixeles ultraszéles-látószögű (125 fokos) kamera, valamint egy 5 megapixeles macro lencse is található.

Balról jobbra haladva: ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro és ROG Phone 5 Ultimate

Az előlapi kamera 24 megapixeles. A szörnyetegek hosszan tartó működését két darab 3000 mAh akksi biztosítja, mely összesen bizony 6000 mAh, ami őrületes. A készülékekhez egy 65W-os töltő jár. Most pedig elérkeztünk az izgalmas részhez, nézzük az árakat: 

ROG Phone 5 – 293 ezer forint
ROG Phone 5 Pro – 440 ezer forint
ROG Phone 5 Ultimate – 477 ezer forint

FONTOS: Ezek az árak a kiinduló összegek, természetesen az adott készülék alap darabja kerül ennyibe, extrától függően ez változik.

Magyarországon az alapmodell három változatban lesz elérhető:

  • 8 GB RAM és 128 GB tárhely, amely 290 ezer forint
  • 12 GB RAM és 256 GB tárhely, amely 340 ezer forint
  • 16 GB RAM és 256 GB tárhely, amely 360 ezer forint

A Pro és Ultimate modellekre azonban még várnunk kell, ezek később érkeznek meg Magyarországra. 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×