Még nem késő nevezni az NGES versenysorozatának újabb állomására.

Az utolsó hétvégéhez érkezett a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által rendezett Stay & Play Gamer Cup, ahol már hat játékban is győztest hirdettek. A 700 ezer forint összdíjazású versenysorozat a Mortal Kombat, a Rocket League, a CS:GO, a Rainbow Six Siege, a League of Legends és a Fortnite torna után,

a most következő hétvégén VALORANT és FIFA megmérettetéssel zárul!

Negyedik hétvége – Időpontok és díjazás

A versenyek 2021. február 20-a és március 14-e között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A negyedik, egyben utolsó hétvége felállása a következő:

  • március 13. (szombat): VALORANT – 100 000 FT összdíjazás
  • március 14. (vasárnap): FIFA 21 – 2x 60 000 FT összdíjazás (PlayStation és Xbox)

A FIFA 21 versenynek egy önálló cikket szentelünk, amelyben minden fontos témakörrel külön foglalkozni fogunk.

VALORANT kupa

A versenysorozat felhozatalából a Riot Games nevéhez fűződő, tavaly nyáron debütáló FPS sem maradhatott ki, amely Magyarországon is gyorsan a legnépszerűbb játékok között találta magát. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a versenyre már 40 csapat regisztrált, pedig még bőven van idő jelentkezni. A nevezők között már több népszerű csapatot és szervezetet megtalálunk, így például a HEET, az iPon Team Horizon Reapers, a Lenovo Legion Honvéd, az Illés Akadémia Spirit és a Békéscsabai E-Sport Egyesület összeállítását is megtaláljuk, csak hogy néhányat említsünk. Természetesen aki még nem regisztrált, az sincs elkésve semmivel, hiszen hétvégéig akár egy csapatot is össze lehet hozni.

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban a kezdés előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), ennek értelmében a VALORANT tornára március 12-ig várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni.

További információk

Az eseményen korhatár is van, így a VALORANT versenyre csak 14 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján (jelen esetben: Battlefy) és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Közvetítés

Az eddigi két szériához hasonlóan a Stay & Play Gamer Cup 3.0 esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport, illetve az együttműködő partnerek Twitch-csatornáján. A VALORANT versenyt a Leet produkciós csapatának jóvoltából, ezen a csatornán követhetitek majd nyomon. Ott találkozunk!

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, emellett érdemes csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×