A Watch Dogs: Legion online módja már ingyen elérhető konzolokon. Az online mód a PC-felhasználók számára kicsit később érkezik.

Tavaly október végi megjelenése óta, aki akarta, valószínűleg már végigjátszotta a Watch Dogs: Legiont. Most elsőként a konzolosok élvezhetik majd a játék online módját, ahol bizony végre mindenki úgy játszhat barátaival, vagy random játékosokkal, ahogy csak akar.

Elindult a Watch Sogs Legion co-op mód és a PvP mód is.

 

A Watch Dogs: Legion online módjának lehetőségei:

  • Szabadon bejárható, nyílt világú kooperatív mód, ahol a játékosok barátaikkal közösen, akár négyen fedezhetik fel Londont, élvezhetik a város eseményeit, valamint teljesíthetnek kihívásokat és melléktevékenységeket.
  • Új kooperatív küldetések 2-4 játékos számára az új kooperatív játékmechanikákkal, amivel a játékosoknak lehetősége van összeállítani a tökéletes csapatot, és megküzdeni a Londont fenyegető erőkkel a város ikonikus helyszínein át.
  • Az első Player-vs-Player (PvP) mód a Spiderbot Arena, ahol négy játékos felfegyverzett pókrobotokat irányítva csaphat össze intenzív meccseken.

A Season Pass tulajdonosoknak két exkluzív egyszemélyes küldetés is elérhető lett:

  • Guardian Protocol: A DedSec egy olyan algoritmus nyomába ered, ami lehetővé teszi, hogy az MI felülírja az emberi döntéseket. Ha nem találják meg, automata kivégzőkké változtatja a felfegyverzett drónokat.
  • Not in Our Name: Egy titkos szervezet visszaél a DedSec nevével. Ami még rosszabb, a nevükben információkat is lopnak, hogy megbízójuk, egy kegyetlen bulvárlaptulajdonos megzsarolja vele áldozatait.

2021. március 23-tól lesz továbbá elérhető a „Leader of the Pack”, az első négy fős kooperatív Tactical Op, aminek teljesítéséhez csapatmunkára és hatékonyságra lesz szükséged. Emellett további tartalmak is várhatók a játékhoz ingyenes frissítések részeként, köztük az Invasion PvP mód, vadonatúj kooperatív küldetések, ingyenes karakterek és sok más.

A Watch Dogs: Legion keretében London az összeomlás szélén áll. A város egyre növekvő nyugtalansága közepette egy ismeretlen entitás, Zero-Day a titkos földalatti ellenállás, a DedSec tagjait teszi felelőssé a koordinált bombázásért London-szerte. A pusztítást követően a London minden szegletéből érkező bűnöző opportunisták töltik fel a legyőzött kormány hagyta űrt. A DedSec tagjaként a játékosoknak velük kell szembenézniük a Watch Dogs: Legion világában: szadisták, zsoldosok, kiberbűnözők és mások. A játékosoknak tagokat kell toboroznia a DedSec ellenálló csapatába, hogy megdöntsék az opportunista bűnözők hatalmát, felszabadítsák Londont és felfedjék Zero-Day kilétét.

Az online módra sajnálatos módon a PC-seknek picit még várniuk kell.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×