Három komoly jelentkező is várja a Februári hónap játékosa szavazás kimenetelét, amit te is nagyban befolyásolhatsz voksoddal.

Izgalmas és szemet gyönyörködtető pillanatokat nem nélkülöző hónapot tudhat maga mögött a francia liga. Idén talán még kiélezettebb a verseny, mint az ezt megelőző évadokban. Három gárda mondhatja el magáról, hogy komoly esélye nyílt behúzni a serleget, valamint egy szépen felzárkózik hozzájuk. A Lille, PSG, Lyon triumvirátus mellett a negyedik helyet birtokló csapat a Monaco.

Ez a négy csapat adja három játékosát a szavazás alanyainak. Kylian Mbappé, Memphis Depay, illetve Wissam Ben Yedder alkotják a lehetőségeket ezen voksoláson.

Kétség sem férhet hozzá, bárki lesz a választott, ütős lapot kap ajándékba a kanadai cégtől, persze akit a legjobban várunk, az Mbappé. A szavazás egyéb iránt március 8-án vette kezdetét. A közösség szerint ez lehet az idei játék egyik legnagyobb és drágább SBC- je.

 

Tehát a jelöltek:

  • Kylian Mbappé – ST/ Paris Saint-Germain: 4 gól
  • Memphis Depay – CF/ Olympique Lyonnais: 3 gól + 1 assziszt
  • Wissam Ben Yedder – ST/ AS Monaco: 4 gól

Érdekesség a jelöltekkel kapcsolatban, hogy mind hárman négy gólban vállaltak tevékeny részt. Befolyásolható tényező lehet továbbá az is, miként a Monaco veretlenül húzta le a februárt.

Nálad ki a befutó?

×