Gaming

Ők Magyarország legnézettebb és feltörekvőben lévő női Twitch streamerei

Valamikor még a videojátékok hőskorában alakult ki az a közvélekedés a játékokról, hogy javarész fiatal fiúk hobbija. Ez a játékok fokozatos, majd robbanásszerű népszerűvé válásával arányosan dőlt meg és kiderült, hogy a számítógépes játékok bizony nem kizárólag a gyerekeket foglalkoztatják.

Ahhoz azért kellett még egy kis idő, hogy a férfias jellegét is megdöntsék, különböző kutatások és mérések ugyanis bizonyították, hogy a női játékosok bizony vannak annyian, mint ellenkező nemű társaik. 

Jól is van ez így kérem, az pedig külön kalapemelésre ad okot, hogy a játékos streamerek között is egyre nagyobb számban találni hölgyeket.

A Nőnap pedig egészen jó okot szolgált arra, hogy összeszedjük Magyarország legnézettebb, illetve feltörekvőben lévő női stremereit, akiknek nem csak most, hanem egyébként is kijár a figyelem.

A listánkat a Twitch legfrissebb mérései alapján állítottuk össze, a SullyGnome.com segítségével. A hölgyek nevére kattintva azonnal a csatornájukra kerülhettek.

kittinaa

Jelenleg ő a legnépszerűbb hazai női streamer. Leginkább beszélgetni szeret a nézőivel, de egyáltalán nem áll távol tőle a Valorant sem, amiben bizony képes maga mögé utasítani megannyi férfitársait is.

85.000 követője van, átlagosan pedig 552 nézője volt februárban. 

PPanka

PPanka egy ízig-vérig GTA streamer. Élői java-részében legalábbis ezzel játszik, de februárban előfordult egy kevéske CS:GO, League of Legends és Warzone is.

16.400 követője van, átlagosan pedig 227 nézője volt februárban.

Danna

Danna az egyik legsokoldalúbb streamer, de nem titok, hogy leginkább játékokkal foglalatoskodik. Letöbbet a Rainbow Six: Siege pörög nála, de sokszor vesz elő olyan címeket, amikkel a nagyobb csatornák egyáltalán nem foglalkoznak.

22.900 követője van, februárban pedig átlagosan 220 nézője volt.

Candyversium

Candyversium egy igazi egyéniség, de nem csak azért, mert kifejezetten ritkán közvetített játékokkal tolja, hanem mert egyébként is az. Nem áll tőle távol a Just Dance, de olyan játékok is pörögnek nála, mint a Nioh 2, a Trine 2, a Hades, vagy a Little Nightmares 2.

17.000 követője van, februárban pedig átlagosan 193 nézője volt.

iamCatpaw

Ha van, akit a Siege csapatodban akarsz látni, akkor az Catpaw. A streamjei túlnyomó többségében az R6 fut, nem is csoda, hogy olyan jó benne.

12.300 követője van, februárban pedig 145 nézője volt átlagosan.

malnaspite

László Viktóriát sokatoknak nem kell bemutatni, hiszen már évek óta meghatározó alakja a magyar tartalomgyártók világának. A lazulni vágyók, a békés játékok kedvelői és a jó beszélgetések hívei azonnal vehetik is az irányt a csatornájára.

7000 követője van, februárban átlagosan 139 nézője volt.

Suisenn

Aktív gamer lány ő is, aki leginkább a túlélést központba állító játékokkal játszik. Pörög nála a PUBG, a Tarkov és az R6 is, és egyáltalán nem ügyetlen!

11.200 követője van és februárban 81 nézője volt átlagosan.

Rongybabaa

Niki egy tetováló, de annyira megtetszett neki a streamerkedés, hogy az állandónak számító Valorant mellett néha még egy-egy varrást is közvetít.

6200 követője van, februárban átlagosan 70 nézője volt.

Moncsy

Moncsynak sem kell a szomszédba mennie célzóvízért, ideje egy jó részében ugyanis a Tarkovot streameli. Néha azért ki szokta fújni is magát, ilyenkor pedig kreatív energiáit engedi egy kicsit szabadjára.

17.700 követője van, februárban pedig 66 nézője volt átlagosan. 

BlackLetti

Letti is inkább jobb szeret lövöldözni, ugyanis a legjátszottabb játék nála is a PUBG. Ahogyan fentebb páran, ő is inkább a feltörekvő streamerek közé tartozik, mi pedig ahogyan a többiekért, úgy érte is nagyon szorítunk.

5000 követője van és februárban átlagosan 58 nézője volt. 

Sajnos elérkeztünk a végére, és bár tudom, hogy még bőven akadnak olyan hölgy streamerek, akiknek szintén lenne helyük a listán, de a hiányuk egyáltalán nem kicsinyíti tehetségüket, fontosságukat a Twitch közösségében.

Ha kedvencedet nem találod, akkor kérlek mindenképpen írd meg nekünk személyét kommentben, hogy minél többen megismerhessük!

Nagyon boldog Nőnapot kívánunk minden kedves hölgytársunknak!

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

1 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

2 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

2 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

2 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

2 óra telt el azóta...

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

5 óra telt el azóta...