Mert itthon sem csak fiúkat nézhetünk játszani!

Valamikor még a videojátékok hőskorában alakult ki az a közvélekedés a játékokról, hogy javarész fiatal fiúk hobbija. Ez a játékok fokozatos, majd robbanásszerű népszerűvé válásával arányosan dőlt meg és kiderült, hogy a számítógépes játékok bizony nem kizárólag a gyerekeket foglalkoztatják.

Ahhoz azért kellett még egy kis idő, hogy a férfias jellegét is megdöntsék, különböző kutatások és mérések ugyanis bizonyították, hogy a női játékosok bizony vannak annyian, mint ellenkező nemű társaik. 

Jól is van ez így kérem, az pedig külön kalapemelésre ad okot, hogy a játékos streamerek között is egyre nagyobb számban találni hölgyeket.

A Nőnap pedig egészen jó okot szolgált arra, hogy összeszedjük Magyarország legnézettebb, illetve feltörekvőben lévő női stremereit, akiknek nem csak most, hanem egyébként is kijár a figyelem.

A listánkat a Twitch legfrissebb mérései alapján állítottuk össze, a SullyGnome.com segítségével. A hölgyek nevére kattintva azonnal a csatornájukra kerülhettek.

kittinaa

Jelenleg ő a legnépszerűbb hazai női streamer. Leginkább beszélgetni szeret a nézőivel, de egyáltalán nem áll távol tőle a Valorant sem, amiben bizony képes maga mögé utasítani megannyi férfitársait is.

85.000 követője van, átlagosan pedig 552 nézője volt februárban. 

PPanka

beszélgetős Petra Hobbsos reggel | NightFall | !insta !dc !mg - PPanka

PPanka egy ízig-vérig GTA streamer. Élői java-részében legalábbis ezzel játszik, de februárban előfordult egy kevéske CS:GO, League of Legends és Warzone is.

16.400 követője van, átlagosan pedig 227 nézője volt februárban.

Danna

Danna - Streammoments - Top moments on Twitch

Danna az egyik legsokoldalúbb streamer, de nem titok, hogy leginkább játékokkal foglalatoskodik. Letöbbet a Rainbow Six: Siege pörög nála, de sokszor vesz elő olyan címeket, amikkel a nagyobb csatornák egyáltalán nem foglalkoznak.

22.900 követője van, februárban pedig átlagosan 220 nézője volt.

Candyversium

Candyversium - Top Twitch Clips · TwitchTracker

Candyversium egy igazi egyéniség, de nem csak azért, mert kifejezetten ritkán közvetített játékokkal tolja, hanem mert egyébként is az. Nem áll tőle távol a Just Dance, de olyan játékok is pörögnek nála, mint a Nioh 2, a Trine 2, a Hades, vagy a Little Nightmares 2.

17.000 követője van, februárban pedig átlagosan 193 nézője volt.

iamCatpaw

Iamcatpaw Stream GIF - Iamcatpaw Stream Husky - Discover & Share GIFs

Ha van, akit a Siege csapatodban akarsz látni, akkor az Catpaw. A streamjei túlnyomó többségében az R6 fut, nem is csoda, hogy olyan jó benne.

12.300 követője van, februárban pedig 145 nézője volt átlagosan.

malnaspite

malnaspite - Twitch

László Viktóriát sokatoknak nem kell bemutatni, hiszen már évek óta meghatározó alakja a magyar tartalomgyártók világának. A lazulni vágyók, a békés játékok kedvelői és a jó beszélgetések hívei azonnal vehetik is az irányt a csatornájára.

7000 követője van, februárban átlagosan 139 nézője volt.

Suisenn

Suisenn - Twitch

Aktív gamer lány ő is, aki leginkább a túlélést központba állító játékokkal játszik. Pörög nála a PUBG, a Tarkov és az R6 is, és egyáltalán nem ügyetlen!

11.200 követője van és februárban 81 nézője volt átlagosan.

Rongybabaa

Niki Mezei (rongybabaa) – Profil | Pinterest

Niki egy tetováló, de annyira megtetszett neki a streamerkedés, hogy az állandónak számító Valorant mellett néha még egy-egy varrást is közvetít.

6200 követője van, februárban átlagosan 70 nézője volt.

Moncsy

Moncsy - Twitch

Moncsynak sem kell a szomszédba mennie célzóvízért, ideje egy jó részében ugyanis a Tarkovot streameli. Néha azért ki szokta fújni is magát, ilyenkor pedig kreatív energiáit engedi egy kicsit szabadjára.

17.700 követője van, februárban pedig 66 nézője volt átlagosan. 

BlackLetti

BlackLetti - Top Twitch Clips · TwitchTracker

Letti is inkább jobb szeret lövöldözni, ugyanis a legjátszottabb játék nála is a PUBG. Ahogyan fentebb páran, ő is inkább a feltörekvő streamerek közé tartozik, mi pedig ahogyan a többiekért, úgy érte is nagyon szorítunk.

5000 követője van és februárban átlagosan 58 nézője volt. 

Sajnos elérkeztünk a végére, és bár tudom, hogy még bőven akadnak olyan hölgy streamerek, akiknek szintén lenne helyük a listán, de a hiányuk egyáltalán nem kicsinyíti tehetségüket, fontosságukat a Twitch közösségében.

Ha kedvencedet nem találod, akkor kérlek mindenképpen írd meg nekünk személyét kommentben, hogy minél többen megismerhessük!

Nagyon boldog Nőnapot kívánunk minden kedves hölgytársunknak!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×