Már lehet nevezni a Break The Meta, magyar Mortal Kombat 11 online versenyre, ingyen.

A most induló két hétben talán sokan máshová tudják összpontosítani az energiáikat, így nagy örömmel ajánlunk figyelmetekbe egy magyar Mortal Kombat 11 versenyt. A Break The Meta online verseny eddigi sikereire való tekintettel ismét megrendezésre kerül. Nevezni természetesen ingyen lehet, mutatjuk a részleteket.

2021. március 22-én indul a Break the Meta Season 3.

„Hirtelen fellángolásból indult, hogy Mortal Kombat versenyeket rendezzünk, mivel itthon sajnos nem voltak nívós versenyek. Így elkezdtük építeni a saját kis társaságunkat, amivel egyidőben versenyeket is indítottunk. Ennek már 3 éve. Korábban csak offline versenyeket rendeztünk, de a kialakult helyzet miatt belevágtunk az online versenyek világába is. Célunk, hogy összegyűjtsük a fejlődni vágyó játékosokat egy közösségbe, hogy feltűnhessünk az európai porondon is” – mondta Szűcs Csaba, aki a Break The Meta versenysorozat atyja.

Indul az online verseny harmadik évada, a Break The Meta Season 3.

A versenyről

Online lebonyolítás:

Nevezési határidő: 2021.03.20. 12:00
Verseny kezdete: 2021.03.22. 20:00
A nevezés ingyenes
Max létszám nincs
Platform: PS4 – Xbox CROSSPLAY

Lebonyolítás:

A verseny hosszabb ideig tart, 2-3 hét, vagy akár egy hónap is lehet.
Hétfőn, szerdán, csütörtökön, illetve vasárnap lesznek a küzdelmek, amikor több párosítás harcosai fognak egymással megküzdeni. (FT3/BO5)

 

Természetesen minden mérkőzés élő közvetítés során is megtekinthető a verseny Twitch csatornáján. További részleteket a versenyről, a jelentkezésről és a szabályzatról a Break The Meta oldalán, illetve a Facebook eseményben találtok.

Sok sikert a nevezőknek!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×