Nem hisszük, hogy a címben emlegetett bűnözőtől sok szerencsétlenebb egyén létezik a földön.

Egész komikus, filmbe illő történéseket éltek meg nemrégiben az angliai rendőrök, miközben lefüleltek egy bűnözőt. Bár ami az események helyszínét, West Midlands és környékét illeti, várhatóan visszatérnek a járvány előtti állapotok és szép lassan újra nyit minden, ám  jelenleg még korlátozások vannak érvényben.

Mit vásárolnak általában az emberek ilyenkor? Egy kis liszt, cukor vagy némi pékárú a közeli Tescóból. De semmiképp sem a Call of Duty tavaly megjelent verzióját, pláne, ha hónapok óta körözött bűnöző vagy. Nos Clint Butler és kedves barátja ezzel nem értenek egyet. Előbbi ugyanis tavaly november 28-án lépett le a börtönből.

A szökött rab és társa épp andalogtak Birmingham utcáin, amikor meglátták az egyenruhásokat. Ezzel még különösebb probléma nem is lett volna, azonban ijedtükben gyorsan irányt változtattak, amint észrevették a rendőröket.

Ez viszont már feltűnt nekik, utánuk eredtek és igazoltatták őket.

 

A két személy arra hivatkozott, hogy nagyon unatkoztak és ezt szerették volna egy kis Cold Warral enyhíteni. Először hamis személyit használt a 36 éves Butler, majd ágyékon rúgta a rendőrt aki némi paprika spray segítségével szóra bírta a férfit. Megtört, majd vallott. 

Ezután az egyébként 17 éves börtönbüntetését még sikeresen feljebb tornázta 13 (szökés) +6 (rendőr bántalmazása) hónapnyi idővel.  

×