Az biztos, hogy az eddig nem túl sikeres Legionra jó pár tíz-százezren vetnék rá magukat azonnal, ha bekerülne a Game Pass-ba.

Meglepő aligha lenne, ha a Ubisoft engedne a Microsoft noszogatásának, és hamarosan feldobnák az egyik legfrissebb játékukat, a Watch Dogs: Legion-t a redmondiak játékkölcsönző szolgáltatásába.

Pár nappal ezelőtt lebegtettük meg mi is ezt a lehetőséget annak kapcsán, hogy a Microsoft gaming és az AI kapcsolatáról szóló két napos online eseményén az Xbox vezér, Phil Spencer mögötti polcon véletlenül ki volt rakva a játék ikonikus koponyás szobra, míg rajta pont egy Game Pass-es kabátka feszült.

Most pedig ezt az XboxEra egy jó értesült bennfentese, Shapeshal Ed egy sejtelmes, de árulkodó tweetben hintette el a Legion GP-be való érkezését.

Rá már azért is érdemes lehet odafigyelni, mert ő volt az, aki először megjósolta, hogy márciusban a Final Fantasy VII Remake lesz az egyik PS Plus mellé adott ingyenes játék, ami ugye be is jött.

Sőt, még az időzítés sem lenne meglepő, hiszen a Microsoft márciusban egészen nagy bejelentésekkel készül Xbox és Game Pass fronton, mely mellett a Watch Dogs: Legion online módja is ebben a hónapban debütálna. A Ubisoft játéka viszont nem pont úgy rajtolt, ahogyan a franciák tervezték: megjelenéskor megannyi technikai hiba nehezítette a játékosok élményét, meg hát önmagában sem sikerült annyira észveszejtően jóra, mint amilyenre ígérték.

Persze a Ubisoft teljesen érhetetlen megjelenési logisztikája sem könnyítette meg a helyzetet, hiszen egy amúgyis őrülten telített időszakban egyszerre zúdította a piacra az összes 80-100+ órás játékait, ezzel állítva saját magának is konkurenciát.

Ha hamarosan tényleg bekerül az Xbox Game Pass kínálatába a Legion, akkor 300 forintért cserébe bárki végigjátszhatja – konkrétan bárhonnan.

A Game Pass szűz játékosok első havi előfizetése ugyanis ennyibe és nem többe kerül. Méghozzá az Ultimate csomag, amivel telefonra és tabletre is streamelhetjük a játékot, ha esetleg valakinek ne lenne elfekvőben otthon egy Xboxa.

Mindez természetesen még mindig csak pletyka, ha lesz is hivatalos bejelentés arra még biztosan várnunk kell. Ördögtől való nem lenne, hiszen több Ubisoft cím is megjárta már a szolgáltatást, sőt, most is akad egy-kettő, ezzel az üzlettel pedig a redmondiak és a franciák is csak nyernének.

 

Örülnél, ha bekerülne a Watch Dogs: Legion a Game Pass-ba?

Nagyon király lenne! Első dolgom lesz kipörgetni!
Annyira nem érdekel ez a játék, de ha bekerül, akkor biztosan végigjátszom majd!
Jó, hogy bekerül, de nem teszem a lista élére.
Teljesen hidegen hagy a dolog, ha berakják akkor sem fogok játszani vele!

Create your own Polls

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×