A PUBG: New State, vagy más néven a PUBG Mobile 2 már a bejelentés után hatalmas siker lett. Pörögnek az előregisztrációk.

Szinte természetes, hogy a sikeres PUBG, valamint a PUBG Mobile után az új cím a franchise-ban hatalmas sikert arat, annak ellenére, hogy a játékkal kapcsolatban még nem sok információ látott napvilágot. Amit tudunk, hogy ez egy új mobiljáték lesz a PUBG univerzumában, melynek nem valószínű, hogy sok köze lesz a később megjelenő PUBG 2-höz, mely PC-re és konzolokra készül. Az új battle royale játék a távoli jövőben játszódik.

A hype már most akkora, hogy a február 25-én bejelentett játékra a Google Play áruházban már több mint 5 millióan regisztráltak elő.

 

PUBG: New State kapcsán a pontos információkat csak később teszik közzé, ám néhány nap után már milliók kíváncsiak arra, hogy mikor lesz letölthető. Az iOS-re történő előregisztrációk később kezdődnek – közölte a PUBG Studio. PUBG: New State 2051-ben játszódik, vagyis „évek teltek el az eredeti játék óta”. A játék csatatere Troi, amely egy 8 × 8 kilométeres pálya, vagyis akkora, mint Erangel az eredeti PUBG-ben.

A PUBG Studio elmondta, hogy a játék az eredeti élményt kínálja, némi extrával. Ilyen a fegyverek testreszabási lehetősége, a drónok, pajzsok és még sok más. A játékosok sok új járművet is használhatnak majd.

A PUBG Studio még nem jelentette be a megjelenési dátumot, az ingyenesen játszható cím azonban 2021-ben érkezik.

×