Bizony, készültek nagyon is jó magyar játékok, amiket kár lenne kihagyni – igen, még a Terep 2-ből is elérhető egy „teljes változat”!

Hiába a több évtizedes múlt, a világ nem igazán tekint a magyarra, mint egy videojátékos nemzetre. Pedig ahogyan azt a művészetek több területén is bizonyították, a Kárpát-medence kreatívjai az alkotás minden területén tudnak maradandót alkotni, és jócskán készültek nagyon jó magyar játékok.

Ami pedig ennél is szomorúbb, hogy gyakran a magyar játékosok sem hallanak eleget a hazai gammákról, még annak ellenére sem, hogy alapvetően nagy lenne rá az igény. Ahogyan az a filmeknél és a zenéknél is megjelenik, a játékoknál is rengeteget hozzáad az élményhez, ha az a saját anyanyelvünkön szólal meg, vagy netalántán hazai helyszíneken játszódik.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy összeszedjük nektek egy listára a magyar játékok legjavát, hogy minél többen ismerhessétek meg, és próbálhassátok ki őket!

Következzen tehát a 10 legnépszerűbb magyar játék!

 

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×