Már csak kettőt kell aludni a bajnokság kezdetéig!

Nagyjából egy hónapja került bejelentésre a Digital Warriors, holnapután pedig végre kezdetét is veszi a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett, másfél millió forint összdíjazású CS:GO bajnokság. A lebonyolításról, a díjazásról és a jelentkezésről már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, de nézzük röviden a legfontosabb információkat!

A verseny két kategóriában kerül megrendezésre, melyek egyikében a Honvéd Kadét Programban résztvevő partneriskolák szerepelnek, viszont a profi kategóriában bármely csapatot szívesen látják. A bajnokságra a nemrégiben debütáló, teljesen magyar nyelvű esport platformon, az EsportManager.com-on lehet nevezni, de minden további információt, így például a szabályzatokat is ott találjátok meg.

A regisztráció ingyenes, mind az oldalra, mind pedig a versenyre.

Regisztráció

A nevezéshez először a csapatkapitánynak létre kell hoznia egy csapatot az EsportManager oldalán, majd pedig abba meg kell hívnia minden csapattagot. Az összes játékosnak hozzá kell csatolnia a gameaccountját a profiljához, ezt követen tud a csapatkapitány nevezni a versenyre. Jelentkezni március 6-ig (szombat) lehet.

  • A versenyre kizárólag magyar többségű csapatok nevezhetnek, azaz a szerveren legalább három magyar állampolgársággal rendelkező játékosnak kell lennie.
  • Az első selejtező március 6-7-én, a második 13-14-én zajlik.
  • A két selejtező győztese kvalifikálja magát a március 27-én és 28-án megrendezendő offline döntőre, amelynek a Gamerland ad otthont.
  • Az offline döntő meghívott vendégei a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd. Melléjük csatlakozik majd a két selejtező győztese.
  • A profi kategóriában az I-III. helyezett csapatok számára kupa, érem, továbbá egymillió forint összértékű pénzdíjazás kerül kiosztásra.

A Digital Warriors mérkőzéseinek közvetítéséért a Leet csapata felel majd.

Közvetítés

Természetesen a bajnokságról közvetítés is lesz, mégpedig a Leet produkciós csapata jóvoltából. A legbiztosabb az, ha már most bekövetitek a Leet Esport csatornáját, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Bízzunk benne, hogy jobbnál jobb mérkőzéseknek lehetünk majd szemtanúi. Találkozunk a közvetítésen, sok szeretettel várunk mindenkit!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×