Az NGES versenyeire még mindig tudtok nevezni!

A holnapi napon folytatódik a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett, 700 ezer forint összdíjazású Stay & Play Gamer Cup 3.0, ahol ezúttal a Fortnite és a League of Legends verseny kerül terítékre.

A két játékban összesen 160 ezer forint kerül kiosztásra.

A harmadik hétvége

Négy állomáson már túl vagyunk, hiszen az első hétvégén Mortal Kombat 11-ben és Rocket League-ben, míg a második hétvégén CS:GO-ban és Rainbow Six Siege-ben is győztest hirdettek. A most következő hétvégén egy MOBA és egy battle royale játékkal folytatjuk: szombaton 14 órától League of Legends, vasárnap 14 órától pedig Fortnite versenyt rendeznek.

Időpontok és díjazás

A versenyek 2021. február 20-a és március 14-e között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A harmadik hétvége felállása a következő:

  • március 6. (szombat): League of Legends – 100 000 FT összdíjazás
  • március 7. (vasárnap): Fortnite – 60 000 FT összdíjazás

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban az indulás előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), így tehát a Fortnite tornára szombatig, míg a LoL versenyre péntekkel bezárólag várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit az alábbi linkeken tudtok megtenni:

Korhatár

Az eseményen korhatár is van: mind a LoL, mind pedig az Fortnite versenyre érvényes, hogy csak 14 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján (a LoL esetében ez Battlefy, míg a Fortnite nevezés részleteit ebben a cikkben találjátok) és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Fontos dokumentumok

Közvetítés

Az eddigi két versenysorozathoz hasonlóan a Stay & Play Gamer Cup 3.0 esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport, illetve az együttműködő partnerek Twitch-csatornáján. A szombaton 14 órakor kezdődő LoL versenyt ketten, így Paksai “Paresz” Bálint és Kiss “AK” Ádám is streamelni fogja, míg a vasárnap 14 órakor induló Fortnite tornát Hajdú “zackey” Krisztián-nál tudjátok majd követni.

A legfrissebb információkért figyeljétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve érdemes csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyekhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×