Egy örök klasszikussal lettünk gazdagabbak.

Ha szeretnéd újra átélni a Counter-Strike hőskorát, akkor jó helyen jársz. Nem ígérjük, hogy a katódsugárcsöves monitorok nélkül ugyanolyan lesz, mint régen, de a játék egyik legendás pályájának felújított változata sokat segíthet a nosztalgiázásban. Nem másról van szó, mint Prodigy-ről, amely az 1.6 és a Source verziónak is szerves részét képezte, de végül CS:GO-ban sosem készült el.

Egészen mostanáig, ugyanis a napokban bekerült a Steam Műhelybe!

A pályát eredetileg Alexander „Hobbit” Manilov készítette, aki még aznap elkezdett dolgozni rajta, amikor először megmutatták neki egy LAN partin a Counter-Strike-ot. A de_prodigy helyszíne egy katonai bázis a hegyekben, ahol a terroristáknak egy számítógéptermet vagy pedig egy olajvezeték irányítótermét kell felrobbantania. A terep elég szövevényes, köszönhetően a sok szobának és folyosónak, így nem egyszerű kiigazodni rajta, pláne első alkalommal.

Prodigy, a Counter-Strike történetének egyik legikonikusabb pályája.

Remek hír, hogy bár a pályát nem az eredeti alkotó dolgozta fel, de az erre vetemedő modderek figyeltek arra, hogy hiteles adaptációt kapjunk. Szinte minden ugyanúgy néz ki, mint a korábbi verziókban, pusztán kisebb változtatásokat (világítás, hangok) eszközöltek. A pályát megtaláljátok ezen a linken, egy próbát mindenképpen megér!

Mit gondolsz az ehhez hasonló ráncfelvarrásokhoz? Te le fogod tesztelni Prodigy felújított változatát?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×