Emlékszünk még azokra az időkre, amikor folyamatosan törölgetni kellett a képeket és alkalmazásokat? A mai „tárhely áradatok” már gond nélkül veszik ezeket az akadályokat.

Gyakorlatilag még meg sem szeretgettük eléggé a tavalyi hatalmas eladásokat generáló modelleket, a sajtó máris a következő szériától hangos. Az internetnek és Daniel Ivestnek hála, továbbá a MacRumors jóvoltából kiderült, hogy

az iPhone 13 Pro Max már valószínűleg 1 TB tárhellyel örvendeztet meg minket.

Pontosan ahogy gondolod, ez éppen a duplája az elődjének. Hihetetlen számok, nem?! Korábban eszünkbe sem jutott ilyesmi. Az almás eszközök közül jelenleg csak az iPad Pro rendelkezik ilyen hatalmas méretű tárhellyel. Azonban a ProRAW  új fotózási funkcióval bizony szükségünk is lesz a telefonok esetében is ekkora kapacitásra.

Koncepció kép (Technizo Concept)

Ezek a fényképek körülbelül 10-szer akkora helyet foglalnak, mint az „átlagos” testvéreik. A fentebb említett változáson kívül számíthatunk még egyéb újdonságokra is, mint például tovább tuningolt kamerák, sokkal gyorsabb processzor, valamint a Qualcomm új 5G chipje.

Sőt, a bennfentes infók szerint azt is fontolgatja az Apple, hogy a kijelző alá tenné az ujjlenyomat olvasót, ezzel teremtve egy alternatív biometrikus hitelesítési módszert.

×