A Budapest Five egy meccsre került a zárt kvalifikációtól.

Április 29-én kezdődik el a nagyszabású DreamHack Masters Spring 2021 esemény. A 250 ezer dolláros összdíjazású kupára tegnap rajtolt el a nyílt kvalifikáció, ahol ezúttal sem maradtak ki a versengésből a hazai csapatok, játékosok.

POGbaPEEK

 

Aaron és a POGbaPEEK névre hallgató mixcsapata már a második meccsén egy igazi nagyágyúba futott bele, a többszörös Major győztes Fnatic ellen kellett játszaniuk. Igazán izgalmas meccset követhettünk a LeetEsport csatornáján, 10-11-es eredményig teljesen fej-fej mellett küzdöttek a csapatok. Ekkor azonban egy szerencsétlen Desert Eagle körrel megtört a lendület és végül a svéd alakulat jutott tovább. Természetesen így is jár a gratuláció, pazar mérkőzést nézhettünk végig!

Budapest Five

A magyar ötös sem maradt ki a kvaliról: péntek hajnallal bezárólag egészen a legjobb 8 csapatig meneteltek. A TOP 64-es meccsükön sikerült egy hosszabbítást kifogni, de végül a Budapest Five behúzta azt a mérkőzést is, több mint 900 szurkoló előtt.

Több mint 900 néző örült az OT győzelemnek

A TOP 16-os mérkőzést már a HLTV is kiemelt meccsként kezelte, körülbelül hajnali 1 órakor kezdődött el, ám még ekkor is 600 kitartó néző követte végig a meccset. Nem okoztak csalódást a srácok, 16-10-es eredménnyel zárták a napot. Este már a legjobb nyolc csapat között harcolnak a zárt kvalifikációba jutásért, a Movistar Riders elleni BO3-as meccs 18:00-kor startol majd el. Találkozunk a Leet Esport csatornáján!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×