Ha nincsen ötletetek az idő mókásabb elütéséhez, akkor ezzel az öt ingyenes játékkal mindenképpen tegyetek egy próbát!

Mint ahogyan értesülhettetek róla, a koronavírus-járvány sajnos újabb korlátozások meghozatalára késztette az államot. Megannyi helynek kell bezárnia, míg mások továbbra sem nyithatnak ki, de az iskolások is áttérnek a digitális oktatásra a tanintézmények bezárása miatt.

Nyilván az embernek nem az lesz az első gondolata, hogy „de remek, most legalább játszhatunk együtt”, azért egészen biztos, hogy egy idő után sokakban fel fog merülni a közös mókázás igénye. Sajnos az élelmiszerüzleteken kívül sok bolt nem lehet nyitva, így ha esetlen nincs otthon egy jó társas, vagy valamire újra vágytok, akkor sajnos meg vagytok lőve.

De nincsen minden veszve!

Mivel mobilja mindenkinek van, elhoztunk öt olyan teljesen ingyenes játékot, amit a barátoktól kezdve a családtagokon át mindenkinek bátran tudunk ajánlani közös időtöltésre – akár online, akár személyesen.

Psych!

Kérdések és válaszok. Egy-egy átfogó kategória kiválasztása után egészen furcsa kérdésekre kell hamis válaszokat adni. A mi dolgunk annyi csupán, hogy eltaláljuk a jó választ. Minden találatért pontokat kapunk, ahogyan azért is, ha valaki a mi kamunkra voksolt.

Download Plato on the App Store Get Plato on Google Play

Plato

Ez egy igazi, ízig-vérig családi és/vagy party játék. Ingyenes, 30 klasszikust tartalmaz, kezdve az Uno-tól a Torpedóig minden. A játékok közben cseveghetünk is egymással. Az egyik legjobb közösségi játékélményt ettől kapod.

Download Plato on the App Store Get Plato on Google Play

This is Your World

Még a bezártság sem gátolhat meg minket abban, hogy megismerjük a Földünket, a világunkat. Ha egy remek ismeretterjesztő kvízjáték után kutatsz, akkor mindenképpen csekkold le, bár alapvető angol nyelvtudás elengedhetetlen lesz hozzá.

Mario Kart Tour

Mario Kart élmény mobilon! Sokat úgy gondolom nem kell hozzátennem, azt viszont fontos megjegyezni, hogy a játékba való belépéshez elengedhetetlen a Nintendo profil, amit itt tudtok létrehozni. Miután megvagytok indulhat is a mókázás!

Spyfall

Egy puritán, de igen szórakoztató Cluedo féle nyomozós társas. Külön öröm, hogy ehhez semmit sem kell letölteni, minden platformon elérhető online (mobilon talán a legjobb), ide böködve azonnal a böngészőből játszhatjátok. Viszont, ha fontos, hogy mindenki megértsen mindent, elérhető magyar nyelven is – nem kell félni, pontosan ugyanez a játék, csupán egy régebbi verziója – amit ide nyomkodva tudtok kipróbálni.

How to play Spyfall | Official Rules | UltraBoardGames

Reméljük tudtunk segíteni és ezekkel nem fogtok unatkozni.

Ha pedig ismersz hasonlóan remek társasági játékokat mobilra, akkor mindenképpen oszd meg velünk (és mindenkivel) hozzászólásban!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×