Sokkal többet tartogat számunkra a GTA 5 PlayStation 5 és Xbox Series X/S változata, mint azt valaha is sejtenénk.

Biztosan nem lepünk meg senkit azzal a ténnyel, hogy bizony a GTA 5 az évtizedünk egyik legsikeresebb játéka. Ebben hatalmas szerepet játszik a GTA Online is, hiszen anélkül már valószínűleg nem szerepelne a toplisták élén. A konzolos Grand Theft Auto 5 sem jelent már újdonságot a közösség számára, hiszen 2013-ban már nyomhattunk a PS3 és Xbox 360 darabokon is. 

Míg a játékosok úgy várják a GTA hatodik részét, mint a messiást, addig sem kell szuper tartalom és néhány újdonság nélkül maradniuk. A következő megálló a next-gen konzolok! Akinek nincs meg a „fogalom”, itt a PlayStation 5 és az Xbox Series X valamint az S konzolról beszélünk. A Take-Two vezetője e csodás alkalomból szólt is néhány szót a játék érdekében és felvilágosított mindenkit: Semmiképp ne csak egy egyszerű ráncfelvarrást várjunk!

Ám itt még nem volt vége az információtengernek. A VGC értesülései szerint Zelnick beszélt fejlesztési elveikről is a Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference rendezvényen, néhány nappal ezelőtt. A Rockstar játékok kiadója úgy gondolja, sikerük abban rejlik, hogy nem egyszerű ráncfelvarrásokat dobnak elénk:

„A teljesítmény is  javulni fog, gyorsabb lesz a játék és a töltése, sokkal látványosabb lesz, és a technológiánk is folyamatosan fejlesztés alatt áll!” – biztosított minket a GTA 5 érkező változatának tökéletességéről.

Ti is várjátok már az érkezését? Szerintetek tényleg ennyivel jobb lesz a next-gen változat? 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×