Nos, ezek a kedvezmények nem lesznek ám sokáig a játékban, érdemes gyorsan ránézni.

A League of Legends akciói, eseményei és különböző újdonságai jönnek és mennek szinte minden héten. Sokszor érkeznek új kinézetek, mint például a nemrég érkezett méhecskés csoda skinek vagy a következő frissítéssel már várható Battle Academia kozmetikumok – amik egyszerűen fenomenálisak. 

Volt azonban egy olyan pontja a kezdőképernyőnknek, amit mindig nagyon vártunk. Mint egy karácsonyi ajándék, az év bármelyik napján. Na mi lehet az? Pontosan, a „Saját Bolt” kedvezményes kínálata. Az itt felsorakoztatott hősök az alapján kerültek oda, hogy melyik bajnokot választod a legtöbbet vagy játszol vele a legjobban.

Abban az esetben, ha már legalább 6 hónapja nem játszottál, egy bot válogatja ki számodra a szerinte legjobb darabokat. Hihetetlen, hogy sokszor mekkora kincseket tartalmaz ez a felület.

Nos, most a Riot Games úgy döntött, hogy itt a karácsony, hiszen újra visszahozták boltunkat egy limitált időre.

Mi már rá is néztünk, Ti is megtaláljátok a saját kedvezményes ajánlataitokat, amint beléptek a játékba. A kis „kártyák” arany színben pompázva izzanak, tutira nem tévesztheted el. Mindenesetre, ha találsz valami számodra megfelelőt, itt az idő az RP-k után nyúlni, hiszen csak 2021. március 29. 18:00-ig tart a leárazás. 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×