Úgy tűnik a Warzone második szezonja sok érdekességet tartogathat még számunkra.

A Warzone játékélménye jelenleg annyiban ki is merül (bár nem mintha ezzel probléma lenne), hogy minél több játékost ejtsünk ki, minél hamarabb és végül mi álljunk a „halott testekből álló hegy” csúcsán. Néha azonban igen fárasztó lehet az, hogy ha kedveljük ugyan a játékmódot, viszont sok már az állandó glitch és bug vagy éppen azon aggódni, hogy találunk-e fegyvert, jó-e az a fegyver és a többi.

Nos, úgy tűnik, hogy azok számára, akik abszolút tudnak azonosulni az előző mondatokkal, valami teljesen más és új dolog érkezik hamarosan. Egy szivárgás érte a játék háza táját ma reggelre, egy audió anyag, amelyben az érkező Sandbox mód narrációját hallhatjuk. Ezzel a közösség nem csak egy hatalmas területet kap majd, ahol azt csinál amit csak akar, de számos szórakoztató dolgot is csinálhatnak.

Versenyek, akadálypályák, sőt minijáték is lesz! Ahogy azt most a megbízható forrásokkal rendelkező leaker, ZestyCODLeaks megosztotta velünk, a hangfelvétel mindenképpen teljesen egyértelművé teszi a dolgokat. Az egyik „hangtól” hallani, ahogy azt mondja: „Fedezzétek fel a területet és a különböző feladatokat is!”.

Ha mindez még nem lenne már eléggé kecsegtető, lesznek olyan biztonsági zónák, ahol a fegyver nem használható.

A Sandbox mód ezeket hozhatja nekünk:

  • Akadálypályák
  • Időfutamok
  • Járműversenyek
  • Lövésztanfolyamok
  • Versenyző ellenőrző pont minijáték
  • Parkour tevékenység
  • Helikopterrel kapcsolatos tevékenység

Ha mindez valóban megérkezik a játékba, biztos, hogy óriási változást jelent majd a mostani játékélményhez képest. Talán ezzel a kiegészítéssel még szélesebb kör élvezheti ezentúl a Battle Royale módot. Egyébként, ha esetleg részt vettél a 2020-as Modern Warfare Games of Summer eseményen, néhány feladat egészen ismerősen csenghet számodra. Akkoriban lövésztanfolyamok és „parkour-próba” is volt.

Ezzel azonban még nem ért véget az érdekességek listája…

A hangfájlból az is kiderül, hogy valószínűleg Verdansk végzete valóban a zombik és a már korábbi cikkünkben említett atomrobbanás lesz. Először is ellepik majd a zombik az egész térképet, megpróbálunk leszámolni velük, azonban végül jól megszokott térképünk „köddé válik”…

Az, hogy ez egy végleges és teljes üzemmód lesz-e, vagy csak egy korlátozott ideig tartó esemény, még várat magára. Mindazonáltal ez egy remek lépés a Call of Duty: Warzone fejlesztőitől. Hiszen mindig lesz olyan játékos, akinek bizony egy-egy intenzív küzdelem után szüksége van egy kis relaxálásra és valami pihentető tevékenységre.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×