Bizony, egy igen szerencsétlenül járt hölggyel nemrég megtörtént ez az eset. A várva várt iPhone helyett egy joghurt pihent a dobozban.

Eddig nagyon sikeres időszakot tudhat maga mögött az Apple, hiszen a tavalyi évben megjelent mobiljaik hihetetlen népszerűségnek örvendenek. Ahogy arról mi is beszámoltunk nektek, a 2020 utolsó negyedévi eladások alapján az Apple meg is előzte az eddig vezető Samsungot. Bár őrülten borsos áruk van, ennek ellenére úgy veszik az újabb modelleket, mint a cukrot.

A kínai hölgy is így tett, szeretett volna csatlakozni az almás csapathoz ezért meg is rendelte a több, mint 500 ezer forintos telefont, az iPhone 12 Pro Max 256 GB tárhellyel rendelkező változatát. Fontos megjegyezni, hogy az oldal ahonnan rendelte, az Apple hivatalos oldala. A rendelt csomag gyorsan meg is érkezett, a hölgy pedig boldogan rohant is érte a közeli átvételi ponthoz.

Ám ekkor jött a feketeleves: hazaérve szerette volna gyorsan kézbe venni az új telefonját, ám valami egészen bizarr dolog nézett vissza rá.

Bár ez is almás volt, de nem úgy, ahogy azt képzelte. Egy almás joghurt.

A csalódott vásárló azonnal elkezdett intézkedni, elsősorban fotókat készített róla és jelezte a vállalatnak továbbá feltöltötte a kínai közösségi oldalra, a Weibóra.

Azóta már történt némi előrelépés is az ügyben, hiszen letartóztatták a 31 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szállítás közben kicserélte a készüléket a tejtermékre. A nyomozás még folyik az ügyben, a cikk írásakor az ítélet még várat magára.

×