A szigorított korlátozások alatt nem igen tudunk majd mást csinálni, így jól jöhet a következő két hétben egy ingyen játék. Ezt kínálja az Epic Store most.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a járványhelyzet miatt a kormány újabb szigorításokat vezetett be. Többek között bezárnak az óvodák és az általános iskolák, sőt az üzletek is. Így a következő két hétben mindenki felkészülhet arra, hogy inkább otthon marad, így jöhet egy játék ingyen.

Mostantól március 11-ig ingyen behúzható a Wargame: Red Dragon az Epic Store-ban.

 

Wargame: Red Dragon egy valós-idejű stratégiai játék, melyet a Focus Home Interactive adott ki, még 2014 áprilisában. A játék közvetlen folytatása az egy évvel korábban megjelent Wargame: AirLand Battle-nek. A Red Dragonban összesen 21 nemzet és több mint 1900 egység háborúzhat egymással az irányításunk alatt. A játék alapvetően Kelet-Ázsiában játszódik, egy alternatív hidegháborúban, ahol a Szovjetunió nem omlott össze, és öt új ázsiai-csendes-óceáni frakcióval rendelkezik: Kína, Észak-Korea, Dél-Korea, Japán és az ANZAC.

Wargame: Red Dragon a Steamen jelenleg 30 euróért kapható, ami nagyjából 10 ezer forint. A stratégiai és háborús játékok kedvelői számára tehát kihagyhatatlan ajánlat.

Az ajánlatot ITT találjátok.

Te játszottad régen ezt a játékot?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×