A kellemes kis plusz PlayStation szolgáltatás hamarosan eltűnik az életünkből.

Mint már sokan tudjátok, a PlayStation jóvoltából van lehetőségünk arra is, hogy akár kedvenc filmjeinket és sorozatainkat megnézhessük vagy például böngésszük a netet a konzolunkon. Az áruházból  kölcsönözhetünk vagy vásárolhatunk különböző mozifilmeket vagy nagy sikerű sorozatokat, melyeket a PS Video alkalmazásnak köszönhetően bárhol nézhetjük a mobilunkon.

A Sony azonban bejelentette, hogy ennek hamarosan vége.

Idén nyáron, azaz 2021. augusztus 31-én ér véget a szolgáltatás. A bejelentést egy blogbejegyzés keretein belül tették közzé, ahol azzal indokolták a döntést, hogy bár eleinte hihetetlen sikereket aratott a dolog, mára teljesen lecsengett. A játékosok már inkább más platformokat választanak ezekre a célokra, ilyen például a népszerű Netflix, az HBO GO vagy a YouTube is.

„Amikor ez a változás életbe lép, a felhasználók továbbra is hozzáférhetnek a PlayStation áruházban megvásárolt film- és tévétartalmakhoz, igény szerinti lejátszás céljából PS4-en, PS5-ön és mobileszközökön. Köszönjük rajongóinknak a folyamatos támogatást, és várakozással tekintünk a PlayStation szórakoztató élményének további javítására.” – zárta mondandóját Vanessa Lee. 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×