Várhatóan 9 órakor rajtolnak el a szerverek.

Kedd délután NA és LATAM régiók megkapták a Valorant legújabb frissítését. Az Act 2 Episode 2 az európai régióban magyar idő szerint 9 órakor startolt el, ám nem lepődnénk meg, ha a kezdeti órákban néhány nem várt szerverhiba felbukkanna majd.

Nézzük is az újdonságokat!

Battle Pass

 

Kaptunk egy nagyon pofás gameplay videót a fejlesztőktől melyben az érkező Battle Pass skinek is nagy szerepet kapnak. Szinte mindegyik kollekció egy-egy darabja feltűnik a másfél perces mozgóképben, természetesen külön kiemelve az 50. szinten megszerezhető Prism baltát is .

Az ár maradt a szokásos, 1000 VP-t kell kicsengetnünk a kozmetikai tartalmakért.

Astra

Megérkezett az új Controller típusú ügynök is a játékba. A 15. ügynök képességei egészen szokatlanok lehetnek majd az első napokban, de megfelelő csapatmunkával kellemetlen meglepetésben részesíthetjük ellenfeleinket.

Képességek:

  • X – Ez minden alapja. Astra a levegőbe emelkedik a pályán és csillagokat tudunk elhelyezni. A testét ilyenkor elhagyja és sebezhető. Ezzel aktiválhatjuk a Cosmic Divide ultit is, mellyel egy Viper falhoz hasonlító képződményt alkothatunk, ami átlőhetetlen.
  • Nova Pulse (Q) – Segítségével Astra időzít egy csillagot, ami egy kis idő után felrobban majd némi stun hatás kíséretében.
  • Nebula (E) – Ekkor a csillag egy Omen füstjéhez hasonló ködfoltot hoz létre.
  • Gravity Well (C) – Az ellenfeleket a csillag középpontjába próbálja visszahúzni, hasonlóan a Cypher által lerakott trapwire-höz. Ha huzamosabb időt töltünk el a képességben, akkor „Fragile” állapotba lépünk pár másodpercig.
  • F – Ezzel a gombbal a fel nem használt csillagokat hívhatjuk vissza, hogy később újra használhassuk majd őket.

Ranked

  • Ezúttal nem kezdjük alacsonyabb rangon a szezont és egy placement meccs után láthatjuk is a rangunkat
  • Azok a játékosok, akiknek még nem volt rangjuk 5 meccset kell lejátszaniuk, hogy megkapják a játék által megítélt rangot
  • A rangokat mostantól nem látjuk a karakterválasztó képernyőn és meccs közben, a meccs végén mutatja csak meg a játék
  • Alacsonyabb rangon nagyobb tartományban is együtt játszhatnak a felhasználók:

Ezek a rangok játszhatnak együtt egy party-ban

Okosabb karakterhangok – Tactical Voice Over

A Riot Games finomított a karakterek által bemondott mondatokon is. Így az adott ügynök nem csak azt mondja be, hogy „Spike spotted”, hanem elárulja azt is melyik lerakón/helyszínen történt a dolog. Ezeket az üzeneteket beköthetjük az in-game chatre is, ekkor az alábbi módon jelenik majd meg az információ: „Sova spotted an ENEMY in B”.

A fentieken kívül érkezett néhány hibajavítás az Escalation játékmódhoz is, végre javították a Binddal összefüggő bugokat a fejlesztők. Mostantól a portálok is nyitva lesznek, így elkerülve az állandó campelést. Ezzel egy időben Bind pick rate-jét is visszaállították a fejlesztők, így ugyanannyi esélyünk lesz azon játszani a játékmódot, mint a többi pályán.

A frissítés mérete hozzávetőlegesen 1.4 GB. 

Jó játékot kívánunk az Episode 2-ben!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×