A Ubisoft készíti elő a terepet.

Az utóbbi időkben egyre többet hallunk a következő Rainbow Six siege játékról. A korábban Quarantine néven futó Parasite 1.01-ás verziója már régóta a Sony szerverein pihen. Pár napja néhány voice line is kiszivárgott, melyben a Siege-ből ismerős Operátorok hangja is felcsendült.

 

Kedden a Microsoft Store egy érdekes tétellel bővült: Rainbow 6 Quarantine – TT (Technical Test) . Ez bizony azt jelenti, hogy az Xboxos bevezetést is készíti már elő a Ubisoft. Sajnos itt már eggyel óvatosabbak voltak, mint a PlayStation-ös oldalnál, hiszen a képek itt már teljes mértékben hiányoznak.

És íme a kiszivárgott videórészlet:

Rainbow Six: Quarantine

A régóta várt Ubisoft játékot még a 2019-es E3 alkalmával leplezték le. Már akkor tudni lehetett, hogy a játék a Rainbow Six: Siege különleges zombis eventjére épít, az Outbrake-re. Ahogy az említett esemény, úgy a Parasite is egy járvány kitörésére összpontosít, így a hírek szerint alapvetően co-op, PvE játékmenetre lehet számítani.

Az Rainbow Six: Siege során az Outbrake event olyan nagy siker volt, hogy a Ubisoft hamar elgondolkodott egy külön játék készítésén. Aztán 2020-ban, a koronavírus-járvány mindent tervet megváltoztatott, a játék megjelenését többször is késleltették.

Mindeközben AutismLeaks is újabb in-game képeket kezdett el posztolni. A közösség szerint a márciusi leleplezéssel, netán béta starttal kapcsolatos pletykák valóban igazak lehetnek. Erre minden esély megvan, hisz a körülmények is ezt igazolják. Reméljük, pár héten belül a Ubisoft is megszólal majd az ügyben, ismertetve a pontos részleteket.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×