Egy Alien univerzumban játszódó Lef 4 Dead-et valakinek?

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer csak a semmiből bejelentenek egy akcióorientált, kooperatív, Left 4 Dead szerű Aliens játékot, de hát csak megtették – jön az Aliens: Fireteam!

Sőt, nemhogy egy előzetessel prezentálták a játékmenetet, de már egy hozzávetőleges megjelenési dátumot is mellékeltek hozzá, miszerint már idén nyáron onthatjuk a xenomorfok savas vérét.

A L4D-hez képest itt viszont csak hárman lövöldözhetünk majd, cserébe viszont nem kevesebb, mint 11 féle idegenbe engedhetjük bele az ólmot, és a fegyvereinket is fejleszthetjük, testreszabhatjuk majd. A túlélő kalandoknak két barátunkkal ajánlott nekiveselkedni, amennyiben viszont nincsenek erre kapható ismerőseink (vagy nincsenek barátaink), akkor úgy az AI helyettesíti majd őket.

A játék Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Playstation 5 konzolokra, és Steamen keresztül PC-re jelenik majd meg.

 

A játékot a Cold Iron Studios készíti, akiknek ez lesz az első jegyzett fejlesztése, emiatt ne is üljünk túlzó elvárásokkal elébe. Mindenesetre a stúdió vezetője, Craig Zinkievich nem volt rest azt mondani, hogy ez lesz az az Alien játék, amire a rajongók már oly régóta ácsingóznak.

Nos, mi csak remélni tudjuk, hiszen a 2014-es Alien: Isolation óta nem kaptunk Alien-játékot (a Blackout nem számít), ami idén 7 éve azért elég magasra tette a lécet – igaz az teljesen más zsánerben. 

De ha jobb lesz, mint amilyen az Aliens: Colonial Marines borzalom volt, akkor már nyertünk.

Mit szólsz az új Aliens játékhoz?

Coop „aliengyilok” a haverokkal? Azonnal!
Előzetes alapján nem tűnik rossznak, biztosan kipróbálom majd!
Ha nem teljes árú lesz, akkor esetleg, egyébként elmennék mellette.
Hát engem egyáltalán nem győzött meg! Ez lesz a következő Colonial Marines!

Make a Poll with Poll Maker

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×