Hamarosan graffitiket is fújhatunk a falakra.

Lassan elérkezünk a PlayerUnknown’s Battlegrounds kiadásának negyedik évfordulójához. Bár az alpha verziót már korábban is kipróbálhatták a szerencsések, a hivatalos megjelenést március 23-ára datálják a fejlesztők.

2021 elején a készítők a 4. születésnap alkalmából egy graffiti versenyt hirdettek. Nem véletlenül tették ezt, hiszen az elkövetkezendő időben egy új kategóriával bővülhetnek a kozmetikai tárgyak.

Érkeznek az in-game spray-ek!

Persze a PUBG-s születésnap nem lenne ünnep a szokásos ajándékok nélkül. PlayerIGN-nek sikerült is kibányásznia ezeket kedd este.

Az ajándékok

Ahogy a képen láthatjuk: a játékosok kapnak egy M4 skint, egy graffiti mintás pulcsit és néhány partiszemüveget. Ha tippelnünk kellene, akkor a díjnyertes graffitikből is érkezik pár majd a felhasználók raktáraiba. Az utóbbi időkben nagyjából beállt az aktív játékosok száma is Steamen, így egy ideig még mindig a TOP 5 játékok sorában lesz a PUBG. Ti játszotok még vele? 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×