A pletykák szerint akkora képernyője lesz, mint egy iPad Mininek.

Sok pletykát lehetett hallani az összecsukható iPhone-ról az elmúlt években, ami persze többek között annak is köszönhető, hogy az Apple benyújtott erre vonatkozó szabadalmakat. Mivel a hajlítható képernyő igen komoly cél lett egy-egy mobilvállalatnál, ebből az Apple sem maradhat ki.

Ming-Chi Kuo elemző szerint az Apple 2023-ban dobhatja piacra 7,5-8 hüvelyk képernyővel rendelkező telefont.

Illusztráció

Korábbi pletykák szerint a képernyő kisebb lesz, nagyjából akkora, mint az iPhone 12 Pro Maxé. Ezzel együtt az a hír járta, hogy az Apple már elkészített egy prototípust, de a MacRumors szerint még sokat kell várni, hogy láthassuk. Az olyan versenytársak, mint a Samsung, a Motorola, mind készítettek már összecsukható okostelefont. Ám ezek, mivel a technológia korai szakaszában készültek, igen drágák és soka a gond velük.

Kuo szerint a képernyő kihajítva iPad Mini méretű lesz, ezért úgy tűnik, hogy az Apple a Galaxy Fold koncepcióját tekinti előnyösnek. Egyelőre az sem világos, hogy ki készíti majd ezeket a kijelzőket. Voltak ugyanis pletykák arról, hogy az Apple mind az LG-vel, mint a Samsunggal együttműködik.

Kuo szerint bár az Apple valóban összecsukható telefonon dolgozik, nem a közeljövőben fog megjelenni. Hogy a 2023-as előrejelzés mennyire reális, az attól is függ, hogy az Apple hogyan oldja meg a gyártást. Ez már csak abból a szempontból is érdekes, mert a hajlítható kijelzős technológia jelenleg rengeteg problémával küzd. Ha azonban az Apple ezeket meg tudja oldani, akkor valószínűleg a legjobbat hozná ki az ötletből.

Reméljük, hogy a hajlítható iPhone nem úgy kerül piacra, ahogy más gyártók hasonló kijelzős telefonjai.

Te örülnél egy összecsukható iPhone-nak?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×