Voksolj te is a kedvenceidre!

A VALORANT-ot először még 2019 októberében, Project A néven jelentették be, amely aztán 2020 áprilisában zárt bétába került, júniusban pedig hivatalosan is megérkezett, immáron mindenki számára elérhetően.

A Riot Games által fejlesztett ingyenes játék azóta nagy utat járt be, pedig – a béta kezdetétől nézve – még csak alig egy éve lehet nyüstölni. Jelenleg öt pálya, öt játékmód és tizenöt ügynök érhető el, de folyamatosan jönnek az újabb és újabb tartalmak.

Astra, a VALORANT tizenötödik ügynöke.

Mindemellett elérkeztünk egy hatalmas mérföldkőhöz is, hiszen a fejlesztő az idei évre bejelentette a VALORANT Champions Tour (VCT) nevű, világbajnokság jellegű versenysorozatát, amelynek februárban indultak útjára meg a kvalifikációs tornái.

Köszönhetően annak, hogy az elmúlt egy esztendő alatt mennyi minden történt, úgy döntöttünk, hogy útjára indítunk egy közösségi szavazást, amelyről úgy véljük, hogy reprezentatív felmérésnek sem lesz utolsó.

Szavazhattok többek között a kedvenc pályátokra és fegyveretekre, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy melyik ügynökön változtatnátok legszívesebben, illetve, hogy melyik magyar játékos számít a legnagyobb közönségkedvencnek.

Természetesen az eredményekről is be fogunk majd számolni. Jó töltögetést mindenkinek!

Loading…

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×