Ismét frissültek a Featured képek.

A Fortnite fejlesztői 2020 szeptemberében elkezdték tesztelgetni az új Item Shop designt. Időszerű volt az átdolgozás, hiszen az akkor aktuális kinézet már eléggé fapadosnak hatott a többi UI elemhez képest. Egészen sokáig húzták a hivatalos bevezetést, ám végül 2020 novemberében mindenki számára engedélyezték az újdonságot.

Az új Item Shop

Az Item Shop design miatt az in-game boltba kerülő skinek képeit (“Featured kép”) is át kellett dolgozni, ami ilyen mennyiségű kozmetikai tárgy esetén nem kis feladat. Ezért az Epic Games designerei nem is egyben csinálják ezeket, hanem fokozatosan, frissítésről frissítésre.

v15.50-es változások

Gondolhatnánk, hogy ebből nekünk semmi hasznunk nem lesz, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. Hiszen az adott frissítéssel megérkezett, felújított Featured képek alapján könnyedén leszűrhetjük, hogy az elkövetkezendő pár hétben mely oufitek, csákányok vagy épp gliderek térhetnek vissza a kínálatba.

A fenti képen a legutóbbi frissítés, a 15.50-es update-tel érkezett átdolgozásokat láthatjuk, az elkövetkezendő pár hétben ezek a kozmetikai tárgyak térhetnek vissza. Külön kiemelve a 730 napja nem látott Instinct outfitet, mely ma hajnalban meg is érkezett az Item Shopba.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×