Szemezgetés az alsó-közép kategóriában.

Lassan itt a tavasz, ennek örömére összeállítottunk egy listát, amiben kifejezetten kedvezű árú gamer perifériákat gyűjtöttünk össze. Az összeghatár 5000 forint volt, ami igencsak megnehezítette a dolgunkat, ennyiért ugyanis elég sok kompromisszumot kell kötnünk, persze nem minden esetben. Nézzük a szereplőket!

5. Fejhallgató tartó – 2490 Ft

A fejhallgatót a legtöbben csak simán az asztalon hagyják, viszont aki igazán szereti a minimalizmust, az már 2500 forintért feltuningolhatja a setupját. A közép-felső kategóriában USB foglalatokkal és RGB világítással kényeztetnek. Ezekről sajnos le kell mondanunk a White Shark CREEK esetében, de cserében nem is kell súlyos 10 ezreket kiadnunk a kezünkből. Az 5000 forintos árkategóriába már nem fért bele egyetlen fejhallgató sem, a legolcsóbb versenyző ugyanis 5990 forinttól indul.

4. Gamer egér – 4590 Ft 

Kis pénz, kis foci? Nem minden esetben! Az  5 ezer forintos kategóriában is lecsaphatunk már egy egész tisztes gamer egérre. Persze a Hannibalt nem a hardcore fps játékosoknak tervezték, casual játékra viszont kiváló választás. A 3200 DPI gyakorlatilag mindenre elég és a két oldalsó gomb is jól jön a játékokban.

3. eShark egérpad – 3490 Ft

Az eShark Karuta már bizonyított a Leet tesztpadján, a 3490 forintos árcédulájával pedig továbbra is rendkívül jó vétel, hiszen más gyártók ennyiért az S-es és M-es padjaikat mérik. Minimalista elegancia és kedvező árcédula jellemzi a Karutát, aki nem akar sokat áldozni padra, az jó helyen jár.

2. Gamer billentyűzet – 5190 Ft

A legolcsóbb Hama Urage már ugyan kilóg egy kicsit a keretből, de egyszerűen nem tudtunk elmenni mellette, hiszen mindössze 5190 forintért cserébe egy játékra is alkalmas billentyűzetet kapunk. Anti-Ghosting támogatás, 4 makró, integrált csuklótámasz, na meg persze a magyar nyelv sem hiányzik a repertoárból.

1. SteelSeries QcK+PUBG egérpad – 4380 Ft

SteelSeries QcK+PUBG Erangel Edition

A szemlézgetésünk első helyezettje kicsit kilóg a sorból, ugyanis egy ízig-vérig felső kategóriás termékkel állunk szemben, az árát pedig a készletsöprésnek köszönheti. Teljesen mindegy, hogy ki mennyire szereti a PUBG-t, a SteelSeries QcK+PUBG Erangel pad a piacon kapható egyik leggyorsabb pad. Elsőosztályú felső részből és szintén top anyaghasználatú csúszásgátló hátlappal rendelkezik. 8990 forint helyett most 4380-ért vihető.

+1 Vezeték nélküli egér

Ha nem pont játékhoz keresünk egeret és egy vezeték nélküli megoldás mellett tennénk le a voksunk, akkor sem kell feltétlenül mélyen a zsebünkbe túrni. A Xiaomi Mi Wireless Youth-ot ugyanis már 3490 forintért megkapjuk. Kicsit kilóg a sorból, hiszen nem gamer termék, viszont filmezéshez vagy tévéhez igencsak jól jöhet.

 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×